Vad bör jag tänka på när man väljer en Spa Resort?

February 23

Välja en kurort bör inbegripa grundlig forskning och förtydligande av exakt vad du letar efter, inklusive din budget och val av resmål. Det första du bör tänka på när du väljer din spa semester är vilken typ av upplevelse du vill ha. Om du föredrar en viss typ av massage eller hud behandling, se till kurorten du väljer erbjuder den erfarenhet du önskar. De flesta anläggningar har en webbplats som listar sina behandlingar. Om du är osäker, alltid ringa och se till att du förstår de olika behandlingar som finns tillgängliga.

Tänk pris när man väljer en kurort. Du behöver inte spendera tusentals dollar på spabehandlingar. Det finns ett spa där ute för varje budget, från dag spa till lyxiga spa till spa destination semesteranläggningar. Jämför kostnader för flera spa innan minska ner ditt val. Leta efter spa kuponger på nätet eller i tidningar.

En annan viktig faktor att beakta när man väljer en kurort är där du vill njuta av din spa-upplevelse. Du kan bo nära hemmet med en lokal spa eller ta en semester och tillbringa en vecka eller mer på en spa-kryssning eller semesterort. Reser till ditt spa destination kommer säkert lägga till kostnaden, men det kan också i hög grad lägga till njutning och avkoppling av dina erfarenheter.

Ring några av dina bästa val för att ta reda på mer information om deras tjänster och fråga om de har några speciella kampanjer. Många spa har lågsäsong där priserna är betydligt rabatterade. Var noga med att hålla i minnet att du kan ge avkall på kvalitet och komfort genom att acceptera dessa rabatter. Forskning varför priserna diskonteras för att garantera en trevlig spa-upplevelse.

Fråga dina vänner och familj om de har några rekommendationer för en bra kurort. Word of mouth är fortfarande en av de mest effektiva och tillförlitliga marknadsföringsverktyg. Om du inte kan få spa resort erfarenhet från någon du känner, får den från anonyma främlingar. Du kanske kan hitta recensioner eller betyg för vissa spa genom att söka på nätet. Denna metod är kanske inte riktigt lika tillförlitliga men kan ändå vara till stor hjälp.

The Day Spa Association är en annan resurs för att välja en stor resort spa. Den erbjuder ackreditering för spabad som uppfyller en hög kvalitet, säkerhet och professionalism. Du kanske kan hitta en fantastisk ändå unaccredited spa, men det är fortfarande en stor och lättillgänglig hoppar av för att börja din sökning.

Innan du bokar ditt besök, ta reda på om spa du forskar erbjuder en rundtur i anläggningen. På så sätt kan du träffa personalen ansikte mot ansikte, få en känsla för hur spa körs, och se kvaliteten på anläggningen själv. Ett förstahandserfarenhet av spa resort är det bästa sättet att se till att du blir nöjd med ditt köp.

  • Nagelvård vanligen erbjuds på ett spa resort.
  • Vissa kurorter erbjuda BOTOX injektioner.
  • Varm kompress och berg behandlingar är populära aktiviteter på kurorter.
  • Spa resorts erbjuder massagebehandlingar.
  • En bastu på en kurort.
  • Leta efter en utväg som passar dina behov avkoppling.
  • Aromaterapi sessioner kan erbjudas genom olika kurorter.