Längre ögonfransar

March 29

Det finns tillfällen då varje flicka önskar att hon hade ögonfransar som Belles eller Cinderella's-sina ögonfransar är så långa och lockande! (Det är också i tider som dessa när flickor går runt sjunga "En del av din värld" och "Once Upon a Dream", som önskar livet i Disney-film). Så hur du förvandlar dem hålla sig raka vägen till mjuka, glänsande fransar som kompletterar dina ögon och förbättra din skönhet? Svaret är ganska enkelt.

Det enklaste sättet jag har hittat för att göra mina ögonfransar ser längre är att investera i en ögonfransböjare. Det är lätt att använda, förlänger dina ögonfransar, och passar perfekt in i din makeup väska. När lärde, curling dina ögonfransar är alla men enkel. Ta locktång och lägga den så att dina ögonfransar passar in mellan gummilister. Stäng locktång runt fransarna vid basen så fransarna tvingas uppåt, men var noga med att inte klämma ögonlocket-det gör ont! Medan nyöppning och stänga locktång runt fransarna, flytta locktång längre ner ögonfransarna för att uppnå bästa möjliga effekt. Detta kommer att krypa varje del av frans stället för bara botten. Också vara noga med att inte dra för hårt, annars kommer du dra dina ögonfransar ut!

Ibland kvinnor bara inte har tillräckligt ögonfransar skrynklas och sedan de huvudet till den falska fransavdelningen. Detta område är lite mer besvärlig och bör behandlas med viss försiktighet. Du vill antagligen inte en full uppsättning eftersom det kan hamna ser väldigt likt Halloween, så mer sannolikt än inte du kommer att ha lite utfyllnads slags ögonfransar. Du hittar instruktioner om hur man tillämpar dem några platser på nätet, men ärligt talat skulle jag undvika det om du kunde. En ögonfransböjare och några bra mascara kan tjockna och förbättra bara om någons fransar. Att använda egna lösögonfransar följ dessa enkla steg.

 1. Rengör dina ögon och ta bort alla makeup
 2. Applicera en fin linje av lim till den falska frans och låt det sitta i en minut. Du kan lägga till mer lim om det behövs.
 3. Applicera fransarna precis ovanför dina riktiga fransar och få det så nära fransraden som möjligt.
 4. Nu gäller din vanliga ögonmakeup, men du behöver förmodligen inte mascara.

Och här är några tips att tänka på:

 • Tänk på det utseende du vill. Vill du ha en komplett uppsättning för en kraftigt dramatisk look eller vill du bara vill förbättringar med partiella lösögonfransar?
 • Tänk på tillfället. Applicera inte fransar som skulle vara olämpligt för händelsen.
 • Öva innan du gör det för själva händelsen! Förhindra katastrof genom träning!
 • Har aldrig sova i lösögonfransar.
 • Blötlägg dina lösögonfransar på en ögonfrans rengöringslösning.
 • Har aldrig slita fransarna från dina ögon.
 • Inte någonsin satt limmet direkt på dina ögon-hålla den säker!

Långa fransar, oavsett din ögonfrans tillstånd är inte omöjligt att uppnå! Med lite smärta och en enkel ögonfransböjare (eller några lösögonfransar om du så föredrar) och några mascara för att försegla affären, kommer du vara inställd att gå!