Körning med husdjur

January 17

Många människor tar sina husdjur på resor i bilen. Om du är en av dessa människor, eller planerar att vara en av dessa människor, starta medan ditt husdjur är ung. Detta gör att ditt husdjur att vänja sig vid bilturer. Det finns några saker du kan göra för att hålla ditt husdjur säker och glad medan du kör.

Medan bilen är i rörelse, låt inte dina husdjur strövar fritt i bilen. Detta är mycket farligt för dem och de andra passagerarna. Katter bör alltid hållas i en bärare, fast seatbelted, medan hundar ska alltid säkert seatbelted i baksätet. Rulla din rygg fönster ner lite för att ge lite frisk luft för dina husdjur. Låt inte ditt husdjur sticka huvudet ut genom fönstret. Föremål för nära vägen kan allvarligt skada och till och med döda ditt husdjur. Endast lämna fönster ner något för att förhindra att ditt husdjur från att göra detta.

Stanna bilen varje timme eller så för att låta ditt husdjur att sträcka sina ben och gå runt. Se alltid till att du har kontroll över ditt husdjur koppel när det inte är i fordonet. Låt ditt husdjur att äta, dricka, eliminera och spela för en halvtimme eller så innan du hämtar tillbaka in i bilen. Inte någonsin lämna ditt husdjur i en parkerad bil. Bilen kommer att överhettas och orsaka ditt husdjur att kvävas. Det är alltid en bra idé att ha din älsklings bära identifiering taggar och kragar när du är på en resa. Ta med ett husdjur First Aid kit med dig på din resa för nödsituationer.

Om du planerar att stanna på ett hotell på resan, är det en bra idé att kolla med dem först om att tillåta husdjur. Det är klokt att planera de hotell du ska bo på innan du reser. Många hotell tillåter husdjur att stanna, men det är viktigt att dubbelkolla med dem innan du kommer dit.

Körning med husdjur kan vara en rolig upplevelse, så njut! Jag har två hundar av min egen som jag har tagit på långa bilresor. Det är mycket viktigt att hålla dessa tips i åtanke när du reser med ditt husdjur. De flesta husdjur kommer att göra fint på en bil resa. Det är dock viktigt att hålla dessa tips i åtanke i fall något händer medan du är på din resa. Ha kul på din resa och njuta av din fyrbenta vän sällskap!