Hur väljer jag det bästa billiga Concealer?

September 15

När du väljer en billig concealer, ska du se till att concealer matchar din hudton, inte innehåller ingredienser som kan irritera huden, och att det faktiskt kan dölja hy brister. I många fall kan du behöva prova flera olika typer av billig concealer innan du hittar en som fungerar bra för dig och din hud. Du kanske vill göra online forskning för att ta reda på om andra människors erfarenheter med olika typer av concealer innan du väljer en produkt att prova. Vissa kosmetiska företag säljer också rättegången stora versioner av sina produkter eller erbjuda butiks testare som kan hjälpa dig att fatta ett beslut om köp av en viss billig concealer.

Nyckeln till concealer prestanda är om dess färg fungerar med din hud. I vissa fall är det en bra idé att välja en som är något ljusare än din hudton, men inte så lätt som att vara självklart. Detta gäller särskilt om du använder produkten för att ta itu med under ögonen eller mörka fläckar eller fläckar på huden. Å andra sidan, människor föredrar att använda en gul concealer för att ta itu med rodnad eller blemmor. Välj en billig concealer i en färg som fungerar bäst för dig. Tänk på att en concealer som är väldigt krämig får inte stanna på plats så länge du vill att det ska och, om de placeras under ögonen, skulle kunna bidra till utsmetning av din mascara.

I många fall är det bästa sättet att utvärdera en concealer är att faktiskt ha den för en hel dag och kolla hur det ser ut både utomhus i fullt dagsljus samt i olika typer av inomhusbelysning. Detta beror, med tiden, kan en concealer sjunka ner fina linjer och rynkor runt ansiktet, vilket får dem att vara mer självklart. Du kanske vill leta efter concealer som innehåller silikon som ingrediens, eftersom detta kan bidra till att förhindra sedimentering av concealer i ansiktet linjer. En annan sak att hålla utkik efter är en billig concealer som innehåller ingredienser som inte irriterar huden. Om du upptäcker att någon kosmetisk orsakar irritation eller utlöser allergier, bör du sluta använda det på en gång.

När du gör forskning om concealers, skanna recensioner för att avgöra om viss kritik eller kommentarer hålla uppstår. Om du börjar se mönster i dessa recensioner, kan du ha en enklare tid att välja en produkt som passar dina behov. Du kanske också vill leta efter concealers som finns på försäljning eller för vilka du har en kupong så att du kan sänka dina kostnader ytterligare.

  • Billiga concealer.
  • En billig concealer kan användas för att dölja mörka ringar under ögonen.