Vilka är de olika typerna av Home Office Dokumentförstörare?

September 14

Det finns ett antal olika typer av hemmakontor dokumentförstörare är utformade för att passa olika säkerhetsbehov. Först fragmentering varierar i storlek från små stationära modeller till större modeller som kan rymma mer papper på en gång. Dessutom är det sätt en shredder nedskärningar papper annan viktig faktor. De mest grundläggande dokumentförstörare skär helt enkelt papper i långa remsor, medan dyrare kap- dokumentförstörare skär dem diagonalt i mindre bitar, vilket är ett säkrare alternativ. Också överväga huruvida dokumentförstörare kan hantera andra objekt som klamrar eller ens skivor, eller om det bara kan göra papper.

Den typ av hemmakontor dokumentförstörare en individ väljer beror på hans eller hennes behov, såsom mängden papper i dokumentförstöraren behöver hantera på en gång, samt hur känsliga de dokument som ska strimlas. Små skrivbords dokumentförstörare är vanligtvis mycket bra för fragmentering saker som räkningar eller personliga brev, till exempel. Någon som driver en affär av ett hemmakontor dock, och kan ha att göra med känslig kundinformation, kanske vill ha en större dokumentförstörare. Större hemmakontor dokumentförstörare har också möjlighet att föda ett antal sidor genom på en gång, medan mindre fragmentering kan kvävas av det.

Säkerhetsfunktioner är viktiga också. De flesta har en standard på / av-knapp, men en del har också omvända knappar för att vända knivarna i motsatt riktning. Detta kan vara viktigt om någon börjar misstag att strimla ett viktigt dokument. Vissa dokumentförstörare kanske stannar automatiskt om de känner något annat än papper, till exempel en slips till exempel.

Metoden för fragmentering också varierar i olika typer av hem kontor fragmentering. Som nämnts ovan, de billigaste grundläggande alternativ endast skurits i strimlor, men crosscut fragmentering är mycket säkrare eftersom de strimlad dokumenten är mycket svårare att tejpa ihop. Vissa dokumentförstörare kommer faktiskt kapas papper i två olika riktningar, vilket skulle vara praktiskt taget omöjligt att montera ihop.

Vissa dokumentförstörare är mer hållbara än andra, också. Kraftigare hemmakontor dokumentförstörare kan hantera saker som klammer om de av misstag kvar på en bunt papper. De flesta tunga dokumentförstörare kan också ha möjlighet att ta itu med CD-skivor. Oavsett vilken typ av dokumentförstörare en individ väljer för hemmakontoret, de är ett effektivt och bra sätt att skydda personlig identifiering och förhindra identitetsstöld.

  • Strimlat papper kan återvinnas för att göra nya kopieringspapper.
  • Ett hemmakontor dokumentförstörare kan användas för att förstöra papper som innehåller känslig kundinformation.
  • Hem kontor fragmentering kan användas för att strimla personliga dokument, som räkningar.