Ska jag använda ett nagellack Top Coat?

June 29

I allmänhet är det en bra idé att använda ett nagellack topplack. En överlack är ett bra sätt att skydda din manikyr från repor, stötar och chips, och det tar bara några sekunder att applicera. Dessutom kan det vara en bra idé att använda ett baslack också, som tillämpas under polish för att ge den polska ett mjukare utseende.

Det är mycket enkelt att framgångsrikt måla naglarna och ge dig själv en vacker manikyr. Efter arkivering naglarna till önskad form, antingen offentlig rundade, och skjuta nagelbanden tillbaka med en orange pinne, kan du först applicera ett baslack för att rengöra, torra naglar. Denna baslack hjälper nagellacket vidhäfta till naglarna bättre, och skapar även en jämnare yta genom att fylla i eventuella brister. Applicera därefter 01:59 skikt önskad polish. Efter att låta det torka en liten stund, är det nu dags att tillämpa en täckfärg.

Den nagellack topplack oftast bara behöver ett lager av ansökan. Det kommer att göra dina naglar verkar blankare och blankare mycket längre, och kan röras upp under veckan att förnya det blankt utseende. Dessutom kommer överskiktet skyddar naglarna lite bättre från peeling och flisning. Ett annat sätt att skydda naglar och nagelband är att tillämpa mjukgörande kräm innan sängen.

En täckfärg polish är vanligtvis fullständigt klar, och torkar till en hård, blank yta. Denna typ av nagellack kan köpas på egen hand i butikerna, men ibland den säljs i en förpackning med varje enskild nagellack färg. Den två-pack kan vara ett bättre pris, men i allmänhet, spelar det ingen roll var den toppbeläggningen kommer från. Många olika märken säljer nagellack täckfärger, och det kan ta lite trial and error för dig att avgöra vilka ser bäst på dina naglar, och som hjälper dina manikyr hålla perfekt längsta.

En toppbeläggning kan användas på tånaglar samt. Dessutom, vissa har snabbtorkande egenskaper, så de kan tillämpas på toppen av vått nagellack för att hjälpa den att härda snabbare. Detta är bra om du bara har en kort tid att måla naglarna innan du behöver för att få tillbaka till ordinarie verksamhet. Det är en bra idé att använda ett överlack för att förlänga livslängden på din manikyr, och för att hjälpa dina målade naglar att se blank och vacker.

  • Befuktningskrämer är ett annat sätt att skydda naglar och nagelband.
  • En nagellack täckfärg.
  • En täckfärg ofta tjänar flera olika syften i nagel grooming.
  • Det är i allmänhet en bra idé att använda ett nagellack topplack efter arkivering och polering naglarna.
  • En pedikyr kan fortfarande se bra efter några veckor, speciellt när en täckfärg används för att skydda den polska.