Hur väljer jag det bästa Dresser Knoppar?

November 5

Välja de bästa dresser rattar för lådorna kan göras lättare om du har rätt mått. Metall skaftdel av knoppen måste vara rätt diameter för att passa in i det borrade hålet på byrå draglådfront. Visa även storleken på basen av byrå ratten, särskilt om du byter ut gamla rattar och indrag eller märkring märken på möblerna. Stilen i byrå knoppar bör inte bara passa byrå, men också din övergripande system dekor.

Till exempel, för att klassiska metallplatta dresser bitar som funktionen tunna, rörliga handtag dra lådor öppna med look bäst med traditionell inredning. Bestäm om antika eller ljusa metall dresser knoppar av denna typ skulle fungera bäst om du gillar denna typ av utseende. Om din heminredning stil är samtida eller modern, är en smidig typ av bottenplatta med rena linjer snarare än scalloped eller oregelbundna kanter i en silverfärgad metall oftast ett bättre alternativ. En fördel med att välja vilken typ av byrå knopp eller handtag som sitter på en dekorativ metallplatta är att det rör sig vanligen täcka gamla märken eller fördjupningar kvar av de gamla byrå rattarna.

Den mindre eller mindre märk avtryck av de tidigare byrå rattar, desto mindre en bas avsnitt kan du välja. Vissa globe formad bureau rattarna har någon bas alls, utan endast är fästa vid en gängad längd av metall avsedd att placeras genom hålet av byrå främre och hållas på plats på den andra sidan med ett fästorgan. Det enda problemet med denna typ av design är att den tenderar att användas främst för mindre storlek byrå rattar. De är oftast stödjande nog för mindre storlek lådor. Om dina byrålådor är tunga eller stora, kan du behöva en byrå knopp design med en robust bas sektion.

För en bebis eller barns rum, överväga att välja roliga byrå låda knoppar i en färgglad design som passar rummets tema. Det finns många olika alternativ som säljs idag som inkluderar djur, blomma, sport och många andra motiv. För andra rum i ditt hem, överväga vilka färger och material som skulle samordna bra med din inredning. Medan metall och trä dresser rattarna är den vanligaste, kanske du också vill överväga mer ovanliga val för att lägga till designen stil, såsom handmålad keramik eller transparent akryl.

När du handlar för nya rattar för en byrå i person i byggvaruhus, är det bäst att ta de gamla matcher med dig för att leta efter samma uppbackning storlek. Om du beställer dresser rattarna på nätet, se till att kolla måtten först. Visa även pris när du handlar för nya byrå knoppar eftersom de varierar mycket i kostnad.