Vilka är Hemingway Cats?

May 29

Hemingway Katter är en koloni av polydactylkatter underhålls på Ernest Hemingway Home Museum och i Key West, Florida. Många besökare till museet njuta interagera med katterna, en levande arv från Hemingways katt älskande personlighet, och personalen på museet ansvarar för att upprätthålla hälsa och välbefinnande av katterna, enligt villkoren i Hemingways vilja.

Dessa berömda kattdjur härstammar från Snowball, en sex-toed katt ges till Hemingway medan han bodde i Key West. Snowball kom uppenbarligen från en sjökapten, och samtidigt som lever på Key West, katten far ett antal avkommor, som alla också uppvisade drag av polydactyly. Många av Hemingway Katter är ättlingar till de ursprungliga Hemingway katten, och katterna finns i en mängd olika färger och storlekar, med olika grader av polydactyly från en enda extra tå till flera extra siffror.

Eftersom Key West är en ö, antas det att de flesta av katterna på ön är förmodligen anhöriga till Hemingway Cats, och det finns en hög grad av polydactyly på ön utanför samhället av Hemingway Cats att stödja denna teori. Hemingway Katter har också varit orsaken till en del kontroverser, med några öbor är oroliga för sin välfärd, medan andra har motstått närvaron av katterna, eftersom de har historiskt fått härja fritt på ön och ställa till bråk med lokala kattdjur.

Som svar på kritiken om behandlingen av Hemingway Katter har personalen på Hemingway Museum gjort vissa ansträngningar för att begränsa dem, däribland inrättandet av en spay och sterilisera program för att hålla befolkningen i Hemingway Katter till cirka 60. Katterna får också vanliga rutin veterinärvård från en besökande veterinär, och loppor produkter används för att förhindra spridning av loppor. Katterna är också begränsad på plats så mycket som möjligt.

Vid ett tillfälle, kunde anta katter från Hemingway klanen medlemmar av allmänheten, även om detta inte längre är tillåtet, på grund av spay / neutrum program som har hållit befolkningen under hårdare kontroll. Det är dock helt troligt att många utlöpare av den berömda kattkolonin kan hittas i andra regioner i USA, som går på deras polydactyly till sina lokalsamhällen. Med tanke på att polydactyly är redan en gemensam mutation på östkusten i USA, vissa områden har förmodligen en mutationshastighet som är så hög att det har blivit vanligare.