Vad är en svart Skimmer?

July 16

Den svarta skimmer är en medelstor till stor vattenfågel med ett utseende som liknar den i en fiskmås. Det kan hittas året runt i stora delar av Sydamerika och vissa delar av Mexikanska golfen, och har grogrunder utanför USA: s östkust. Det kan lätt identifieras genom sin unika, knivliknande näbb, kännetecknad av en underkäke som är längre än den övre. Den svarta skimmer är den enda fågeln i USA som har en sådan näbb.

Båda könen når en mogen längd mellan 15,7 och 19,7 inches (cirka 40 till 50 cm), och väger mellan 7,5 och 15,8 oz (ca 212-447 g). I form, liknar den svarta skimmer en fiskmås, med en lång näbb som är röd vid basen och svarta på spetsen. Fågelns rygg, vingar, och toppen av huvudet är svarta, medan ansiktet, främre, och magen är vita. Vingarna är långa och smala, medan fötterna och benen är ljusa, röd-orange.

Mark häckar, svarta skimmers hitta vanligtvis sina föredra livsmiljö på sandstränder eller sanddyner och barer, kärr pooler, flodmynningar, eller i närheten av grunda vikar. Fjäderdräkt av häckande fåglar är något ljusare än för icke-häckande fåglar. Tonåringar har markeringar som liknar vuxna, men de mörkare delarna på ryggen och huvuden är en blekare, matt brun färg. Båda delar av näbben är samma längd när fåglarna först kläckas; de börjar förvärva längre undernäbben med den tid de är ungefär fyra veckor gamla.

Svart skummare har extremt känsliga näbbar, som de använder till sin fördel när jakt efter de små fiskarna som utgör majoriteten av deras kost. De flyger precis ovanför vattenytan, näbb öppen, spetsen på den långa, undernäbben skumma vatten. När de hittar en fisk, de tar det ur vattnet. Den svarta skimmer är den enda medlemmen i skumma familjen finns i USA, men den närbesläktade afrikanska skimmer och indiska skimmer delar samma unika födosök metod.

Efter att tillfälligt lidande genom en nedgång i antal under 1970-talet, befolkningen i svarta skimmers har sedan varit stabil. De täcker en räckvidd på ca 14 miljoner kvadrat miles mellan deras infödda miljöer i Central, South, och Nordamerika och Karibien. Svarta skimmers lever i kolonier, och dessa grupper kan kallas en konspiration, en förskingring, eller ett scoop.