Vad är Active klänningar?

July 12

Active klänningar är plagg som är avsedda för kvinnor att bära under fysisk aktivitet. En av de vanligaste exemplen på active klänningar är de som bärs av kvinnliga tennisspelare. Det finns också active klänningar som är utformade för att bäras över baddräkter. Dessa typer av klänningar är avsedda att bäras under resan till och från poolen, sjön, eller stranden. De är vanligtvis tillverkade av ett material som torkar mycket snabbt så att de kan bekvämt bäras över en baddräkt som fortfarande är lite fuktig.

När det gäller de active klänningar som är utformade för tennisspelare, är det vanligt att den övre delen av klänning att vara mycket monterade och att ha bara en bit av en flamma i kjolen området. Active klänningar för tennisspelare kan ha ett antal olika typer av remmar eller hylsor, men det är ganska vanligt för dem att ha en brottarrygg form. Detta beror på att de klänningar är avsedda att bäras över sport bras. I vissa fall, active klänningar för tennisspelare har extra stöd i bh området.

Klänningar som är utformade som en del av badkläder har mycket mer varierande mönster. Till skillnad från klänningar för tennisspelare, som vanligtvis ganska kort, kan dessa typer av klänningar når hela vägen ner till anklarna eller kan vara nästan lika kort som de tennisactive klänningar. Eftersom klänningar designade för att gå med badkläder inte är avsedda för sådana specifika aktiviteter, det finns mycket mer utrymme för variation i sin design. En av de viktigaste funktionerna i active klänningar är deras förmåga att transportera svett - eller, i fallet med active klänningar är avsedda att bäras med badkläder, vatten - bort från kroppen. Det är vanligt att dessa klänningar som skall göras med en bomullsblandning som tillåter plagget att andas och att hålla huden så torr som möjligt.

Active klänningar kan köpas från företag som är specialiserade på både skor och kläder för sportaktiviteter. Det är vanligt att företag som är kända för en aspekt av deras active, såsom tennisskor eller baddräkter, att också sälja en linje av active som innehåller klänningar. Linjen kan också innefatta shorts, skjortor, byxor, jackor, strumpor och underkläder. Den kan också omfatta tillbehör såsom gym väskor, svettband och handdukar som bär företagets varumärke.

  • Tennis klänningar är oftast figursydd och elegant.
  • Kvinnliga tennisspelare ofta idrotten en av de vanligare olika active klänningar.