Hur Utbildnings Webbplatser kan öka din childâ € s School Performance

December 1

Farorna med online-världen har blivit mycket debatterat i pedagogiska, medicinska och föräldraskap samhällen i åratal. Medan oron för mycket skärm tid, sociala medier missbruk, och en stillasittande livsstil är verkligen giltiga, det finns också många positiva effekter av att uppfostra barn i en digital värld. Internet har gett föräldrar och barn med otaliga pedagogiska resurser, allt bara ett musklick bort:

  • Forskare vid University of Rochester har funnit att online-spel faktiskt kan förbättra vissa aspekter av kognition. De tror också att dessa färdigheter översätta från online-världen till den verkliga världen, samt ge spel barn med en fördel på tester av färdigheter såsom uppmärksamhet och multitasking . Samma forskning visar ökad kreativitet hos eleverna som vistas delta i online-spel, både pedagogiskt och underhållning baserad.
  • Online pedagog, K12, Inc., har funnit att utbildnings spel i synnerhet hjälp engagera studenter med det innehåll de lär både offline och online. Deras forskning tittat specifikt på områden där eleverna kämpade, som vetenskap och matematik, och fann att pedagogiska spel hjälpte dem förstå svåra begrepp.
  • Utbildnings webbplatser ger också föräldrarna möjlighet att engagera sig i sina barn runt begreppet lärande i ett nytt och roligt sätt. Den Joan Ganz Cooney Center på Sesame Workshop fann att när barn och vuxna spelar pedagogiska spel tillsammans, childâ € s offline lärande stöddes på ett nytt och effektivt sätt. Faktum är att många lärare omfamna detta koncept genom att inkludera tid på pedagogiska webbplatser som en del av hemuppgifter. I det här fallet, den praxis tid online via lärar godkända utbildningsställen förstärker de färdigheter som lärs ut i klassrummet under dagen. De pedagogiska webbplatser ger samma typ av at-home praxis som kalkylblad, men i en mycket mer dynamisk och interaktivt sätt.

Som med alla digitala ämnen, se till att screena utbildnings platserna i förväg innan man tillåter barnen att utnyttja dem. Du bör också kontrollera webbplatsen för Barn € s Online Privacy Protection Act (COPPA) efterlevnad och prata med dina barn om farorna med att dela någon personlig information på nätet. Fråga din childâ € s lärare eller vägledning avdelning för en lista över utbildnings webbplatser som är mest i linje med din childâ € s läroplanen och förmåga nivå.