För seniorer: Hur att besluta om att öppna en eBay Store

June 18

Öppna ett eBay Store kan utöka din verksamhet. eBay betonar fastpris format på dessa dagar, och köparna är ute efter det formatet. Ju mer som kunniga köpare lära sig om eBay Stores, desto mer populär blir de. Ju mer populärt de blir, desto fler människor köper från dem. En eBay Store ger dig din egen lilla hörn av eBay där du kan använda dina goda relationer med dina kunder och säljer direkt till dem.

Om du gör väl sälja dina objekt på eBay-auktioner eller fastpris listor, kanske du undrar varför du skulle öppna en eBay Store. Tja, i en eBay Store är alla poster fastställs till ett fast pris och kan förbli på nätet tills avbokning (eller kan listas för så få som 30 dagar), så det är ungefär som en gigantisk samling köpa den nu presenterade objekt. Om du har använt eBay Köp den nu finns med i en av dina listor och det fungerade för dig, är eBay Store erfarenhet liknande.

Om du just börjat på eBay, vänta på att öppna en eBay Store tills feedback Betyget är över 100. Delta i transaktioner på eBay, eftersom

  • Du ser misstag som säljare gör när de säljer till dig. Vissa säljare kommer att skicka ett e-mail som är vanligt ovänliga, och lämnar dig med en sannare förståelse för hur kvalitet kundservice - och vanlig hövlighet - hjälper dig att bygga din egen verksamhet.
  • Du kommer också att lära av egna misstag och kunna ge bättre service till dina kunder.

Om du väljer att öppna en eBay Store ,. eBay har några krav:

  • Registrerad användare: Du måste vara en registrerad säljare på eBay plats med ett kreditkort på filen.
  • Feedback Betyg: Du måste ha en återkoppling rating på 20 eller högre, eller vara ID Verified, eller har ett PayPal-konto i god status. Du kan också kvalificera utan 20 återkoppling om du är ID Verified - men du verkligen inte kommer att ha tillräckligt med erfarenhet för att köra din butik.

Dessa är inte eBay krav, men de är mycket föreslås:

  • PayPal-konto: Du måste ha ett företag eller premier PayPal-konto för att acceptera kreditkort. Acceptera kreditkort är en nödvändighet för att bygga försäljning och PayPal är integrerad i hemsidan, samt vara allmänt accepterat av köparna.
  • Försäljnings erfarenhet: Att ha försäljning (och köpa) erfarenhet utöver de 20 transaktioner som krävs av eBay är ett stort plus.
  • Merchandise: Öppna ett eBay Store med endast en av varje av tio objekt är inte en bra idé. Du måste ha tillräckligt med varor för att stödja konsekventa försäljningen i din butik.
  • Devotion: Du måste ha tid att kolla in i din eBay företag minst en gång om dagen, och tiden för att skicka köpt varor på ett snabbt sätt.

Innan du öppnar en butik, förstår hur köpare måste hitta din butik merchandise. De poster som anges som butiks inventering kommer inte komma upp i en eBay sökning såvida eBay kan komma med 30 (eller färre) av objektet sökte i traditionella listor. Det enda sättet nya köpare kan hitta din butik inventering är genom att klicka på hitta objekt i eBay Stores länka i eBay Sök, genom att söka objekt på navet sida butiken, eller genom att klicka från en av dina auktionssidor för att se vad du har till försäljning .

För seniorer: Hur att besluta om att öppna en eBay Store

eBay Stores är inte en helhetslösning, och som har en eBay Store är inte en enkel biljett till Easy Street. Köra en eBay Store tar en extra nivå av ansträngning. Oavsett hur många pengar-tillbaka garanterar du får från online spammare lovande magisk framgång på eBay, är den enda magi sätta axeln, näsa, och allt annat till slipstenen - och utöva den ansträngning som krävs för att få kunder till din butik.