Vad är några olika typer av Nappflaskor?

November 9

Det finns många typer av nappflaskor och det finns olika sätt att klassificera dem. De olika materialen som theyâ € re gjorda kan kategorisera dem. Alternativt, former och andra funktioner kunde gruppera dem. Tydligt, kan flaskorna ses i termer av olika storlekar. Slutligen skulle de betraktas efter typ av nippel och flaskmatning upplevelse de erbjuder.

När det gäller material, kan nappflaskor komma i klara och ogenomskinliga plaster eller i glas. Det finns föräldrar som föredrar glas, även om det inte är lika portabel och kan vara mera utsatt för brott. Andra föräldrar föredrar plast, även om vissa är emot vissa former av plast, eftersom de kan innehålla höga halter av kemikalier, särskilt när överhettad, som anekdotiskt bedöms osäkra. Ita € SA personliga val varje familj måste göra, med tanke på den information som finns på ämnet, och de som är osäker kan prova flera olika material för att se vilka som är mest bekväm.

En mer viktig faktor i valet nappflaskor kan vara deras form eller olika funktioner. Runda flaskor är vanliga, men många föräldrar föredrar nu typer som har en vinklad hals. Försöker undvika för mycket luftintag när barnet dricker gör vinklad hals attraktivt, eftersom det minskar det till en viss grad. Omvänt kan vinklade hals flaskor vara mer utmanande att rengöra.

Andra nappflaskor som kan föredragna är de med plast, engångsanvändning liners. Dessa är fästa vid en ihålig cylinder och säkras genom ett lock och en nippel. De gör rengöringen mycket enklare. Den breda bröstvårtan är ofta tänkt mer jämförbar med amning.

Storlek spelar roll när man väljer nappflaskor. Även nyfödda kanske inte avsluta större flaskor, kan större barn äta sex till åtta uns (0,18 till 0,24 liter) åt gången, åtminstone. Det kan bli besvärligt att fortsätta att tvätta och fylla mindre storlek flaskor när efterfrågan på formel, bröstmjölk eller andra vätskor går upp. Det kan vara klokare att börja med mindre flaskor och arbeta upp till större, eller en del föräldrar börjar precis med större flaskor tidigt. Hursomhelst, det finns många val i storlek och det är en annan jämförelsepunkt.

Slutligen typer av flaskor har olika typer av bröstvårtor. Runda flaskor av standardstorlekar har vanligtvis störst variation, och köp av bröstvårtor kanske inte behöver motsvara i varumärket, förutsatt standard montering är densamma. Den ovan nämnda cylinder flaska har oftast en flackare nippel form som kan överklaga till vissa barn. Vinklade hals flaskor kan ha standardinredning också.

Det finns olika material som bröstvårtor är gjorda som silikon och gummi, och de kan också ha olika nivåer av flödet. Vissa kan kräva hårt sugande producera vätska, och andra nästan hälla rakt ut från bröstvårtan toppen. Olika flödesnivåer kan rekommenderas för spädbarn på en mängd olika utvecklingsstadier.

Viktigast dock kan vara att finna nippeln typ som uppfyller barnet. Vissa barn är lätt nöjd, och andra kan kräva att söka på del av föräldern att hitta acceptabla bröstvårtor. Bebisar som rutinmässigt ammas kan vara pickier när det kommer till denna fråga, särskilt om de bara håller på att introduceras till flaskuppfödning.

Nappflaskor representerar således ett utbud av valmöjligheter för föräldrar. Det kan hjälpa till att få rekommendationer från andra på vad theyâ € ve hittat lätt att använda. Ytterst kan en bebis göra det slutliga beslutet av hans eller hennes svar på eller de typer av bröstvårtor. Vissa spädbarn är orubblig om olika typer av flaskor som de gillar, och andra är lite mer lättsam i ämnet och kommer att mata lätt från någon av dem.