Vad är en sladdlös lampa?

July 30

Lampor ger underbara sätt att lägga belysning i ett rum. I många hem, € theyâ re inte bara dekorativa utan också nödvändig eftersom hemmen kan sakna installerad belysning. Problemet med vissa lampor är att de måste vara ansluten till uttag för att ge det ljuset, och detta kan visa sig vara ointressant eller svårt om pluggar är i bruk för andra saker. En lösning på problemet är att använda en trådlös lampa istället, eller många sådana, för att tillfredsställa behovet av belysning.

Som namnet antyder, saknar den sladdlösa lampan en sladd och typiskt drivs av batterier istället. Batterityper kan variera, och många lampor kan kräva många batterier, särskilt om theyâ € re större och ger starkare ljus. Vissa lampor levereras med ett laddningsbart batteriladdare och uppladdningsbara batterier, vilket är definitivt ett billigare sätt att gå om lampan ska användas för det mesta.

Utan uppladdningsbara batterier, kan människor tycker att de behöver byta batterier i sladdlösa lampan ofta, en dyr uppgift. Nackdelen med att köpa lampor med laddningsbara batteri uppsättningar är att de är oftast dyrare. Ett alternativ är att köpa någon sladdlös lampa och köpa en batteriladdare från en lokal elektronikaffär, vilket kan vara lite billigare.

En annan faktor med dessa lampor är om lamporna använder glödlampor. Vissa ger LED-belysning som kommer att pågå en betydligt längre tid och doesnâ € t behöva bytas. Andra kommer att använda standard eller lysrör istället. Folk kanske föredrar att inte bara ha en lampa som saknar en sladd, men det saknar också behovet av att byta glödlampor också, men andra vill hellre ha lampor som ser mer ut som vanlig belysning med sladdar.

När situationen för att ge ström till lampan och besluta om belysningstypen är löst, det finns många sätt att använda trådlösa lampor i hemmet. En fördel med dessa ljuskällor är att de är bärbara och kan flyttas från rum till rum efter behov. Dessutom kan dessa lampor vara perfekt i saker som campare och husbilar.

Styles finns för att passa många olika designprogram. Dessa inkluderar golv- och bordslampor, sänglampor, clip lampor, och saker som humör ljus. Vissa stilar är medvetet tänkt att efterlikna andra källor för belysning, såsom flamfri eller batteridrivna ljus. Ibland fokuserar är på utformningen av den trådlösa lampan, och det finns många sådana med konstnärliga former som ger en punkt av dekorativa intresse.

  • Sladdlösa lampor drivs av batteriet.
  • Trådlösa bordslampor har blivit mycket populära husgeråd.
  • Golv längd batteridrivna lampor är idealiska för användning i mörka hörn.
  • Sladdlösa lampor kan komma i en mängd olika former, stilar och storlekar.