Vad är en bärbar garage?

November 25

En bärbar garage är en rörlig och ofta tillfälligt skydd för fordon eller andra värdefulla investeringar. Bärbara garage vanligen köps av dem som behöver extra lagringsutrymme. De kan också köpas om ägaren inte vill investera i en dyr och permanent inslag på deras egendom. En del av deras attraktionskraft är i sin rörlighet, eftersom det innebär att de kan ryckas upp med rötterna och användas på olika platser senare.

Den mest populära objekt som skyddas av en bärbar garage är ett fordon. Medan skydd av en bil eller lastbil är oftast högst upp på en köparens prioriteringar, kan en bärbar garage också inrymma andra typer av fordon som husvagnar, husbilar, motorcyklar, båtar och olika arbets eller fritidsfordon som traktorer eller vattenskoter. En bärbar garage kan skärma alla typer av fordon från väder och vind, skadegörelse och snatteri så länge fordonet kan helt fit inuti.

Dessutom kan portabla garage skyddsrum användas som lagringsanläggningar. Kan hittas arbetsutrustning och verktyg, sand- och salthögar, och hö på landsbygden bärbara garage. För fyndiga landsbygden Dweller, kan en bärbar garage även fungera ett växthus, extra arbetsyta eller ett härbärge för boskap som hästar eller boskap.

Garagen kan egenbyggda specifikation eller köpas från lagerkonstruktioner. Material som används för att öka hållbarheten hos en bärbar garage inkluderar aluminium, pulverlackerad eller galvaniserat stål för ramar och polyeten för omslag. Trots användningen av styva stål, kan bärbara garage finns i en mängd olika färger, storlekar och stilar för att passa behoven eller preferenser köparen. En fördel av polyeten är att materialet är vattentätt, men binder inte vatten. Det innebär att mögel och mjöldagg ackumulering minimeras under regniga eller kallt väder när isen kan bygga upp och på fordon innan de drivs in i garaget.

Extra som kan erbjudas under en bärbar garage konstruktion eller köp inkluderar ankare eller bilagor yta, dubbel-skiktning av polyeten och val av "rip stop" material. Ultraviolett (UV) ljus skydd och en inre svart gasväv kan också genomföras i garage material. När UV-skydd söks, kan alla sidor av ett garage vara utformad så att inte tillåta UV-strålar för att penetrera garaget från alla vinklar. Bärbara garage kan också köpas som byggsatser så att köparen kan ställa in i garaget själv. Dessa garage kan pågå i flera år efter den första inrättas utan behov av betydande ändring.