Vad Är Royal Jelly Cream?

November 20

Bidrottninggelé cream är en förening som används av många för att läka, återuppliva, och skydda sin hud. Som namnet antyder, är bidrottninggelé grädde av bidrottninggelé, ett visst gelatinös substans som produceras av arbetsbin. Utöver sin hud-toning fördelar, många tror att bidrottninggelé själv bär en mängd andra hälsofördelar. Användare kan köpa grädde i många hälso- och skönhetsbutiker, holistiska marknader och via online tillverkare och återförsäljare.

Kallas ibland beeâ € s mjölk, är bidrottninggelé en sliskig, klibbig substans som utsöndras av arbetstagare bin och matas till specifik larver i en bikupa. De larver har sedan potential att bli bidrottningar. Bidrottningar, de styrande i bikupan, är egentligen bara supercharged arbetstagare bin. De lever mycket längre, växa mycket större, och är mycket bördig. Följaktligen människor tror att bidrottninggelé har extrema och speciella egenskaper som kan bidra till att öka människors immunitet, energi, livslängd och sexuella förmåga.

Analys av bidrottninggelé själv har visat att det består främst av vatten, protein, socker och fett. Den innehåller också en mängd vitaminer, inklusive många av B-vitaminer, samt flera nyttiga aminosyror. Den gelé skördas, bearbetas och säljs i olika former, bland annat pulver och kapslar, vilka människor konsumerar för en rad olika ändamål, såsom ökad sexlust, klimakteriebesvär lättnad, artrit lättnad och ökad energi. Vissa studier har visat att det kanske ännu lägre LDL-kolesterol hos vissa individer. Bidrottninggelé grädde, dock inte avsedd att konsumeras utan appliceras lokalt.

När den appliceras regelbundet, är bidrottninggelé grädde sägs dra en persona € s hud och minska uppkomsten av linjer och rynkor som kommer med åldern. Detta har föranlett en del människor att hänvisa till det som en ansiktslyftning i en burk. Dessutom har många hävdar att de grädde återställer och förnyar huden, vilket ger en mjukare, slätare, friskare utseende. Det finns personer som hävdar att bidrottninggelé grädde främjar också läkning av huden och minskar uppkomsten av ärr och andra defekter. Andra hävdar också att drottninggelé grädde, när de appliceras på hårbotten, stimulerar hårväxt.

Med tanke på att bidrottninggelé grädde kommer från bikupor, bör de som har en allergi mot antingen bin eller honung inte använda denna produkt som det kan framkalla en allergisk reaktion. Dessutom kan produkten orsaka biverkningar för personer som har astma eller en känslighet för pollen. Dessutom bör kvinnor som är gravida samt barn undvika att använda bidrottninggelé grädde.

  • En bidrottning omgiven av skötare. Bidrottninggelé är producerad för att mata unga bidrottningar, men kan användas för att öka energi, immunitet, och som en anti-aging behandling.
  • Bidrottninggelé är en näringsrik substans som skapats av sjuksköterska bin.