Hur jag reparera Vinyl?

April 22

Med så många vinylprodukter i allmänt bruk i dag, är det ingen överraskning att reparationer måste utföras från tid till annan. I många situationer, reparationerna är små och kan kompletteras hemma med hjälp av några enkla verktyg. Andra reparationsprojekt kan kräva professionell uppmärksamhet. Här är några tips om hur man reparera vinyl runt huset, samt hur man vet när man ska ringa i en pro att hantera vinyl reparation.

Generellt är det lätt att reparera vinyl runt huset när jobbet innebär att man tar hand om en cigarett bränna i klädsel, eller en liten tår i en vinyl matta eller golv kakel. Med reparationer av denna typ, är allt material du behöver finns på den lokala järnaffär. Köp en uppsättning av vinyl fläckar av differens storlekar, tillsammans med ett rör av vinyl lim. Tänk på kan du behöva en sax för att trimma storleken på en given patch för att överensstämma ordentligt till rip eller riva.

Börja reparera vinyl revor genom att skära en sektion av lappmaterial som är något större än själva tår. Den del av plåstret bör vara tillräckligt stor för att glida lätt in i tår utan att orsaka rip att expandera, samtidigt fyller hela vidden av rip. Släta ut plåstret att se till att det inte finns några rynkor på ytan av materialet.

När plåstret är i position, applicera vinyllim till kanterna av revan liksom över ytan av lappen. Se till att limmet sprids jämnt över tår. Innan limmet kan börja ställa, använda verktyget som följde med de patchar att trycka kanterna och plåstret tillsammans. I vissa fall kommer den vinyl ha ett mönster, vilket gör det möjligt att efterlikna spannmål av vinyl och göra plåstret mindre märkbar.

Den sista uppgiften behövs för att reparera vinyl innebär att låta limmet torka och lappen att ställa. Kontrollera att limmet har åtminstone tjugofyra timmar för att torka. Under den tiden, hålla materialet i direkt solljus och undvika promenader eller sitter på lappat området.

Även om det är möjligt att reparera vinyl när tår är relativt liten, kan det vara nödvändigt att kalla in en vinyl reparationsservice för större arbeten. Ett exempel är när jobbet kräver vinyl sidospår reparation eller vinyl läder reparation bilbarnstol klädsel. De lim som är tillgängliga för allmänheten får inte vara stark nog att stå emot värmen eller solljus som klädseln eller sidospår överlag är utsatta för. Dock kommer kommersiella lim skapar en obligation som kommer att hålla upp till strängare villkor.

Detsamma gäller när det är nödvändigt att reparera plastmatta. Även enkla patch kit kommer att fungera bra för en liten tår, kommer större revor kräver uppmärksamhet av en professionell. Om du inte är säker på om att reparera den skada dig själv eller har det gjort professionellt, be om en uppskattning från en professionell. En etisk vinyl reparation expert kommer att berätta om jobbet kan åstadkommas med ett kit, eller om mer omfattande åtgärder krävs.

  • Vinyl reparationer kan behövas för berest bagage.
  • En professionell kan behövas för att reparera vinyl.
  • Patch kit finns att reparera vinyl stolar och soffor.