Vilka är de olika typerna av Student Skatte Undantag?

August 24

Olika typer av undantag elev skatt finns i olika länder, och även inom vissa länder, olika tillstånd. De vanligaste elev skattebefrielse avser inkomstskatter. Personer som tjänar under en viss penningbelopp varje år brukar befriade från att betala nationella eller statliga inkomstskatterna, och majoriteten av eleverna faller inom denna kategori. Vissa länder, särskilt i Storbritannien, särskilt undantas studenter från inkomst, bostäder och andra typer av skatter. USA skatterätt erbjuder en mängd undervisning avdrag, krediter och andra skattebesparingar som kan tillämpas på studerande och deras familjer, men inte erbjuder många studentspecifika undantag.

Regeringar bedöma skatt på ett antal olika saker - fastigheter, mark, försäljning och export, för att nämna några - men inkomsten är den i särklass största internationella källan skatteintäkter. De flesta länder bedömer inkomstskatt på en glidande skala, där skattesatsen är direkt proportionell mot mängden årslönen tilldelats. I de flesta fall, personer som gör endast små mängder av pengar är skatte direkt och kan oftast ansöka om en skatteåterbäring om skatter har redan undanhållit från deras lön. Detta är den vanligaste av undantagen student skatt.

Storbritannien tillåter eleverna att lämna in en särskild dispens elev formulär för att kvalificera sig för ett upphävande av brittiska inkomstskatter. Brittiska studenter som arbetar endast under semester kvalificerar sig automatiskt. Studenter som arbetar hela året är berättigade till elev skattebefrielse i denna kategori endast om de gör under tröskelbeloppet för det aktuella året.

De flesta länder i Europa har automatiska elev skattebefrielse utanför inkomst liksom. Storbritanniens kommunalskatt är ett exempel. Rådet Skatten tas ut mot alla brittiska medborgare, om de inte är studenter. Berättigar till undantag elev skatt som denna kräver oftast bara inlämnande av ett studentstatus form med den lokala skattemyndigheten. Man måste sällan betala skatt som student i Storbritannien, åtminstone inte någon som behöver lämnas in till nationella skattemyndigheten.

I allmänhet krävs det amerikanska systemet att eleverna vara mycket mer proaktiva än de system i Storbritannien, Europa, och de flesta andra delar av världen. Studenter är inte automatiskt berättigade till elev skattebefrielse i USA. USA skattelagstiftningen, som administreras av Internal Revenue Service, eller IRS, bygger på en serie av avdrag.

Regeringen förutsätter att medborgarna är skyldig en viss skatt, men medborgarna är tillåtna och till och med uppmuntras att ansöka om olika avdrag och undantag. Elever vars inkomst understiger USA: s tröskelbelopp kommer vanligtvis kvalificera sig för att få sina skatter avstått, men inte inte på grund av sin studentstatus. Andra elev avdrag får också gälla.

Några av de vanligaste studie avdrag för både federala och statliga skattehänseende avser undervisning krediter. I de flesta fall kan elever och deras familjer tar åtminstone en partiell avdrag för kvalificerade undervisning och andra utbildningsrelaterade kostnader. Föräldrar kan oftast också ta ett avdrag för eventuella heltidsstuderande som de hävdar som anhöriga. När eleverna examen, kanske kan ta en skattekredit - som är som ett avdrag - för ränta som betalas på några studielån.

  • En individ kan behöva anlita en skatt professionell att dra nytta av alla avdrag, befrielse, och kredit han eller hon är berättigad till.