Hur väljer jag det bästa Electronic Safe?

August 10

Ett elektroniskt kassaskåp är en som använder ett elektroniskt lås med en digital kod som sin viktigaste - även om det också kan omfatta en vanlig knapplåset. Välja de bästa elektroniska säkert sätt att få en tillräckligt stor för att rymma alla de avsedda poster; det bör också ha viss tyngd åt det, för att hindra människor från att helt enkelt gå undan med det. Elektroniska kassaskåp som tillåter användare att göra egna koder kan göra det lättare att komma ihåg koden. Denna typ av säkert har ett elektroniskt lås som kräver ofta batterier; kassaskåp som sällan behöver batteribyten kommer att vara bland de bästa. Manipuleringssäker kassaskåp kommer att göra det svårare för rånare att bryta upp kassaskåpet, vilket innebär att de kommer att vara mindre benägna att stjäla eller manipulera objekten inuti.

Som med alla säkert, är en av de viktigaste faktorerna i att få ett elektroniskt kassaskåp dess storlek. Det bästa säkra kommer att vara tillräckligt stor för att passa alla avsedda poster, och kan även ha plats över för extra artiklar. Kassaskåp bör också ha viss tyngd åt dem, eftersom en rånare kan bara ta en hel lätt trygg och bryta den öppna någon annanstans. Om att få en tyngre säkert är för svårt eller obekvämt, en väggmonterad säkert också kommer att räcka.

Medan de flesta elektroniska kassaskåp kommer med nyckellås, de är främst känd för fjärrstyrning via en elektronisk knappsats. Användare bör leta efter en elektronisk kassaskåp som tillåter dem att göra en egen kod. Den anpassade koden blir lättare att komma ihåg, och det kan göra det svårare för rånare att öppna kassaskåpet, i synnerhet om det företag som skapar en säker bara använder flera standardkombinationer.

Den elektroniska lås bygger på batteri för att flytta och manövrera låsmekanismen. Denna funktion använder lite batterikraft, men användare bör ändå leta efter en elektronisk kassaskåp som lovar att använda en liten mängd ström, så att de kan gå utan att byta batterier i månader eller år. Användarna bör också kontrollera att se hur man byter batterier och vad som händer med säker när batterierna dör; säkert kan bara låsa utan batteri, eller det kan vara omöjligt att öppna utan nyckel.

Manipuleringssäkra kassaskåp är gjorda för att förhindra manipulation och olaglig öppning och, sålunda, är svårare för rånare att öppna. Användarna bör finna ett elektroniskt värdeskåp som har infällda gångjärn, en funktion som gör det svårt att tvinga den säkra öppen. En elektronisk säkert utan infällda gångjärn kan ändå hålla objekt säkra mot brand och andra faror, men de får inte vara lika säker mot rövare.

  • Elektroniska kassaskåp har ett elektroniskt lås som använder digital kod för att öppna den.