Hur väljer jag det bästa Bronzer?

May 21

Med så många ansikts makeup produkter som finns, kan välja den bästa bronzer vara en svår uppgift. Bronzers finns i en mängd olika nyanser, från ljusa honung och guld till djupare tawny toner. De säljs som pulver och krämer, alla med sina egna fördelar och begränsningar. Tricket för att hitta den bästa bronzer är att matcha individualâ € s hy till rätt produkt för att få det frisk lyster utan att titta konstlad.

Farorna med överexponering för solen är förstås bättre än i tidigare generationer, men många människor fortfarande känner att en solbränna gör en person ser friskare och mer tilltalande. Bronzers erbjuda ett alternativ till potentiellt skadlig ultraviolett ljus, som ger den gyllene glöd utan hälsoriskerna, och att hitta den bästa bronzer är avgörande för att uppnå denna effekt.

Olika nyanser av bronzer är tillgängliga för att matcha varje ansikte. Den bästa bronzer är bara en nyans eller två mörkare än huden. För bästa resultat, applicera bronzer till platser där solen naturligt skulle drabba: kindben, spetsen på näsan, hakan och pannan. Detta kommer att ge huden en subtil värme och en naturlig look. Mörkare pigment ser uppenbarligen gjort upp och artificiellt.

Bronzers finns även i en rad olika nyanser. Hudton bör också beaktas när man väljer rätt bronzer färg. Den bästa bronzer för en mörk hy är en djupare nyans som en riktig brons eller bärnsten. Ljus hy ser bättre med ljusare toner som en blek guld eller honungsfärgade bronzer. För en medel hudton, ros toner eller guld flecked bronzers brukar fungera bra.

När beslut fattas om att gå med pulver eller grädde, återigen är det viktigt att matcha bronzer med hy. Pulver rekommenderas för fet hud. De är också mer kompakt och lättare att bära för att röra upp hela dagen. Krämer, å andra sidan, fungerar mycket bra för torr hud och kan ge huden en fräsch, daggiga utseende.

Mindre är mer när de ansöker bronzer. Den bästa bronzer effekten är subtil. Färg bör tillämpas lätt och byggs upp till dess att den önskade effekten uppnås. Om mängden bronzer appliceras är misstag för mycket, kan den torkas av med en torr bomullstuss eller lätt dammas med pulver för att mjuka upp färgen.

En lätt inställning till makeup behövs när bär bronzer. Stiftelser och bronzers inte blanda väl och ser leriga när de används tillsammans. Om det behövs stiftelse, kanske en tonad fuktkräm gör ett lämpligt alternativ. När man väljer läppstift och ögonskugga, bör man hålla i minnet att brons och koppartoner kan överväldiga bronzerâ € s höjdpunkter och bör undvikas.

  • Om för mycket bronzer appliceras, kan den torkas av med en bomullstuss.
  • Bronzer ska matcha en persons hy så nära som möjligt.
  • Bronzers kan efterlikna effekterna av sola, men är betydligt säkrare än exponering för solen.
  • Vissa kvinnor väljer att använda bronzer pulver i stället för traditionell rodna.