Hur gör jag locka Restaurang Investerare?

November 18

Det första steget i att locka restaurang investerare börjar med en solid affärsplan, och detta dokument bör lämna absolut ingenting åt slumpen. Medan många av de siffror som finns i det blir uppskattningar av framtida prognoser, kan de flesta kostnadsaspekterna vara förutbestämt att ge en rättvis bedömning av möjligheterna till framgång. Allt från kostnaden för produkter till de månatliga leasing och nytta kostnader bör beräknas att avgöra var månatliga försäljningen skulle behöva vara på för verksamheten att bli lönsam, och sedan dessa data bör jämföras med den beräknade marknadsandelen bland konkurrerande restauranger inom område. Restaurang investerare kommer sannolikt inte visar intresse för ett nytt företag, om inte den månatliga försäljningspotentialen är mycket större än återbetalningsbeloppet.

En annan aspekt som restaurang investerare söker är originalitet eller ett nytt koncept appliceras på en traditionell verksamhet. Detta gäller särskilt för potentiella butiksägare som vill införliva mer än mat i deras restaurang, såsom begreppen inom komedi klubbar, sportbarer och dansklubbar. Var och en av dessa aspekter kan erbjuda en annan ström av potentiella kunder så långivare kan få mer förtroende för genomförandet av verksamheten.

För befintliga verksamheter, restaurang investerare gör normalt sina beslut enbart baserat på locationâ € s resultatblad och årliga deklarationer under de senaste 24 månaderna. Om restaurangen är lönsamt, men tyngs av överskotts skuld eller flera mindre lån, restaurang investerare kommer ofta överväga att bevilja lånet så länge konsolideringen är en viktig del av det övergripande målet. Eftersom det finns faktiska försäljningen att basera ett kommersiellt lån, dessa typer av förslagen är ofta mycket mer framgångsrika.

Blivande företagare ska söka efter riskkapitalister eller änglar inom restaurangbranschen, och när flera matcher hittas bör företagare skicka en informell förfrågan. Att handskas med privata finansiella långivare är normalt en mycket snabbare övergripande processen än konventionella metoder, och även om framgång är ofta högre, är det oftast åtföljs av en betydligt högre ränta. Företagare ska alltid ansöka om traditionell finansiering via banker och låneinstitut utöver söka specialiserade långivare, för även om det är en mycket mer krävande process, kan det enkelt spara en enorm summa pengar under lånets löptid eller bevilja en längre återbetalningstiden.

  • En restaurang.
  • Blivande företagare ska söka efter riskkapitalister eller änglar inom restaurangbranschen.