Hur väljer jag den bästa familjen filmer?

June 14

När man överväger familjen filmer, bör du leta efter filmer som är lämpliga för åldersgruppen din målgrupp och anser filmer som inkluderar ämnen publiken är intresserad av att titta. Dessa filmer är oftast avsedda för ett brett spektrum av tittarna, snarare än filmer för barn som vanligtvis riktar sig främst till yngre barn. Som du letar efter familjen filmer, bör du överväga många böcker och webbplatser som ger listor och recensioner av filmer, och leta efter filmer med ämnen eller storylines som liknar vad din publik har haft i det förflutna.

Familje filmer är dessa filmer som är avsedda för ett brett spektrum av publik åldrar och preferenser. I USA, till exempel, dessa filmer är oftast betygsatt G för allmän publik eller PG för föräldrarnas vägledning, men oftast utesluta högre betyg t.ex. R för begränsade målgrupper. Du kan använda dessa betyg riktlinjer för att hjälpa dig överväga olika familjefilmer och har en känsla för vad publiken de kan vara lämpliga för. Om du ser en film med animerade figurer, men märker att det har ett högre betyg som PG-13, vilket betyder att den är främst avsedd för personer över 13 års ålder, så ska du normalt inte välja den här filmen för en publik med småbarn .

Å andra sidan, vill du inte att välja familjen filmer som rent är avsedda för små barn, som sannolikt kommer att borra äldre barn och föräldrar. Det finns många böcker och webbplatser som du kan använda med listor över olika familjefilmer och recensioner postat av varje film. Dessa listor kan ge dig en känsla av hur vänliga sådana filmer är för barn och vuxna, och även en uppfattning om det faktiska innehållet. Några av dessa platser även detalj varje specifik användning av språk eller bilder som kan vara för intensiv för yngre tittare, vilket kan hjälpa dig att välja den mest lämpliga familjen filmer möjligt.

Du bör också överväga vilka typer av familjen filmer publiken har haft i det förflutna. Om du vet att de flesta i gruppen tycker fantasy filmer, till exempel, så ska du leta efter fler filmer familj med fantasy teman och inställningar. Nästan varje genre representerad i vuxen eller unga vuxna filmer kan hittas i någon form för yngre tittare också. Med tanke på de preferenser din publik kan hjälpa dig att välja en film som tilltalar så mycket av din publik som möjligt.

  • En film betygsatt PG13 är förmodligen inte lämpligt för yngre barn.
  • Familjefilmer är avsedda för ett brett spektrum av publik åldrar.
  • Nästan varje genre representerad i filmer för äldre konsumenter kan hittas i någon form för yngre tittare också.