Vad är Crab Cakes?

March 25

När det gäller att skapa en enkel skaldjurs entrée, krabba kakor är en favorit alternativ för många skaldjur älskare. Som en enkel rund bulle som antingen stekt eller bakad, krabba kakor tar bara en kort tid att förbereda. Här är några grundläggande instruktioner för beredning av panerad krabba kakor, samt några förslag på variationer.

Grund krabba kaka recept kommer att kräva små bitar av krabba kött. Köttet bör flingade eller så nära detta tillstånd som möjligt. Tillsammans med krabba kött, ströbröd, ägg, mjölk, lök och salt och peppar fylla kraven för ett enkelt recept. Kombinera alla ingredienser för att bilda en tjock blandning som lätt kan spooned in i en stekpanna. På några minuter har du en platta med varma och krispigt krabba kakor.

Många människor föredrar att lägga till andra ingredienser till denna grundrecept. Till exempel kommer tillägg av röda och gröna paprika lägga ett extra lager av smak till krabba kakor, och även förbättra utseendet också. För lite värme i smaken, lägga röd eller grön chilipeppar är en utmärkt idé. Det finns flera kryddblandningar på marknaden idag som kommer att lägga lite extra zing till smaken av krabba kakor också. För vissa människor, kan lägga till en personlig touch bära att använda grön lök i stället för en vit lök i grundreceptet.

Kokmediet för krabba kakor kan också variera beroende på personliga preferenser. Om tanken är att njuta krabba kakor utan tillsatta kolhydrater av oljorna, då är det en enkel uppgift att baka eller grilla krabba kakor istället. Medan strukturen på krabba kakor inte blir lika krispiga med dessa två alternativ, kan utseendet fortfarande vara slående, särskilt om örter och kryddor används för att klä upp krabba kakor för servering.

Tillsammans med att bilda krabba kakor, kan användas samma grundläggande synsätt för att skapa krabba bollar. Ofta kallas krabba rissole kan dessa runda panerad smulad krabba formas till bollar och sedan friterad, vilket gör det mycket enkelt att njuta av dem på en bädd av pasta eller med en dippsås. Som med den grundläggande panerad krabba kaka recept, är det lätt att lägga till andra ingredienser i krabba bollar efter den personliga smaken.

Även om användningen av färsk krabba kött är alltid att föredra, det finns ett antal kommersiellt konserverade och frysta krabba kött val på marknaden idag. Många av dessa har en utmärkt smak och kommer att fungera mycket bra i beredningen av både krabba kakor och krabba rissole.

  • Crab cakes görs vanligen med krabba kött, ströbröd, ägg, mjölk, lök och kryddor.
  • Färskt krabbkött är oftast att föredra när du gör krabba kakor.
  • Krabba tårta kräver oftast små bitar av krabba kött.
  • Röd paprika lägga ett extra lager av smak till krabba kakor.
  • Ströbröd används som en bindande ingrediens för krabba kakor.