Vad är en fotboll Fundraiser?

October 8

En fotboll fundraiser är en händelse där avsikt strategier genomförs för att generera medel som kan användas för att täcka kostnaderna för driften av ett fotbollslag eller möjligen något större händelse som innebär en konkurrens mellan flera olika lag. Använda en insamling för att generera medel för ett lag är inte ovanligt, även om programmet har redan sponsorer. En fotboll fundraiser tar oftast plats till stöd för ett lag i samband med en skola, högskola eller annan typ av lärande institution, men kan också hållas till förmån för ett kommunalt sponsrade fotbollslag eller ens ett professionellt team.

Det finns ett antal olika typer av fotboll fundraiser alternativ som kan användas, beroende på omfattningen av fundraising ansträngningar. För lokalt baserade team, är strategin att samla in pengar genom att sponsra någon typ av måltid ofta anställda. Med detta arrangemang kan laget och dess supportrar säljer måltidsbiljetter som gör entré i en engångs middag eller lunch som framställs genom supportrarna eller kanske tillgodoses genom en lokal restaurang. Normalt är alla kostnader i samband med middagen dras från de insamlade medlen, och resten kommer att stödja fotbollslag på ett sätt som att köpa ny utrustning eller bestrida kostnaderna för resa från en spelsajten till nästa.

En annan populär fotboll fundraiser idé har att göra med schemaläggning en händelse på teamâ € s hemmaplan. Till exempel kan en liten karneval eller rättvist att hållas på plats, med intäkterna från monter hyra utrymme och eftergifter kommer att stödja laget. Händelser av detta slag kan även inkludera en dunk monter, vilket gör deltagarna en chans att kasta baseballs på en hävstång i hopp om att släppa sina favoritspelare i ett fat med vatten. Den fundraiser kan också innehålla tävlingar som folk anger för en liten avgift, med kostnaden för priset också omfattas av dessa avgifter. Som med andra insamlingar idéer, är intäkterna från evenemanget som används för att täcka eventuella kostnader och resten används för stöd av fotbollslag.

Märkesvaror som erbjuds till försäljning är ett annat alternativ som en fotboll fundraiser strategi. Med denna idé, kan föremål såsom tröjor, t-shirts, armbindlar och även objekt som anteckningsblock, musmattor och pennor bli stämplad med teamâ € s namn och logotyp. Objekten kan säljas via en webbplats, skapa en pågående källa till stöd för laget, eller säljs som en del av en kortsiktig fundraiser genom att gå från dörr till dörr eller annonsering i lokala publikationer. I vissa fall kommer lokala tryckerier ge prägling och screening nödvändigt att skapa de önskade poster med rabatt eller ens donera dem till orsaken, vilket i sin tur bidrar till att öka de intjänade från denna typ av fotboll fundraiser vinster.

  • Barnens fotbollslag håller ofta insamlingar.
  • En fotbollsspelare sparkar bollen.