Hur väljer jag det bästa Betning salt?

May 30

Det finns många märken av betning salt tillgängliga och det finns inte mycket skillnad från en till en annan. De bästa betningssalt inte behandlas med jod och komma i form av små, pulverliknande kristaller som löses upp snabbt i en knipa saltlake. Alla salter avsedda för betning består av natriumklorid precis som standard bordssalt är.

När du väljer en betning salt, är det viktigt att hitta en som inte har jod i det. Bordssalt vanligtvis gör innehåller jod, som är både ett viktigt näringsämne och en tillsats som håller salt från klumpning när de utsätts för fukt. Med hjälp av en salt behandlats med jod i en knipa, men kan ändra färg på pickles och saltvatten. Men det är inget fel med att äta pickles missfärgade av jod, kan den gula eller bruna nyans att maten tar på att det ser oattraktiv.

Det är också viktigt när man väljer en betning salt, att uppmärksamma storleken på saltkristaller själva. De flesta betnings recept antar att betnings saltet har små kristaller som är ungefär lika stort som sandkorn. Matlagning instruktioner ges ofta i volym, vilket kan göra det svårt att använda rätt mängd salt om saltet innehåller större kristaller. Det är inte ett problem med hjälp av kosher salt eller flingsalt i en knipa, men mängden salt som används kommer att behöva justeras, eftersom en lika stor vikt dessa större salter tar upp mer volym än betning salt gör.

Välj ett betnings salt som inte har några tillsatser eller extra ingredienser. Havssalt, Hawai'ian salt och andra special salter är inte idealiska för användning som betnings salter. Dessa salter har ofta andra kemikalier i dem som kan påverka surhetsgraden i pickle saltlösning. Justera surhet, även en liten mängd, kan göra det möjligt för bakterier att växa i ättikslag. Om detta händer, kan människor som äter pickles bli sjuk.

Låg natriumsalt bör aldrig användas som ett betningssalt. Salthalten i saltlake måste noga regleras så att knipa är säkert att äta långt efter betning. Med hjälp av en saltlake som inte salta nog kan också göra det möjligt för bakterier att växa i ättikslag. Dessutom är lämplig för användning som ett betnings salt endast faktiska natriumkloridsalt.

  • Burkar av inlagda grönsaker.
  • Pickles.
  • Betning salt ska vara fri från tillsatser som jod.
  • Använda bordssalt för betning kan missfärga mat och göra saltlake grumlig.
  • Betning salt.
  • Betning gurkor växer på vinstockar.