Vad är en Smart Switch?

June 4

En smart switch är en anordning som används för att hjälpa människor att följa hur mycket el de använder personligen, eller som används totalt. Det gör detta genom att öka motståndet så att slå på ljuset blir svårare under tider då energianvändningen är högre. Den smarta switch anses vara en av de mest innovativa energibesparande metoder, särskilt för dem som utvecklats under senare år.

Den smarta switch åtkomst datornätverk utrustning för att övervaka elektriska användning på en konstant eller nästan konstant, bas. Vissa växlar kan slås på eller programmerad att arbeta på bara en viss tid på dagen, då elanvändningen skulle vara historiskt högre. Sålunda kan dessa omkopplare vara en av de enklaste verktyg att använda, eftersom de styrs automatiskt.

Motståndet mot en smart switch anbringas genom vad som är känt som en bromsdyna. Precis som när bromsarna appliceras på en bil, fungerar friktionen och trycket för att bromsa rotationen av hjulen, ökar även en bromsdyna på ett smart switch. Det trycker mot en platta, som sedan gör driften av omkopplaren svårare. Medan ljuset växlar fortfarande kan manövreras, kan många tänka på det om det finns mer motstånd.

Den smarta strömbrytare, utan verkligen en kontroversiell åtgärd, har fått en del kritik. Till exempel, kritiker ladda omkopplaren gör liten skillnad i arbetet med att spara el eftersom många människor kanske inte ens märker det motstånd den lägger fram. Dessutom har vissa konspirationsteoretiker postulerade detta är helt enkelt ett steg bort från regeringen dikterar till individer när de kommer och inte kommer att använda sin inomhusbelysning.

Det finns två grundläggande sätt den smarta omkopplaren kan programmeras för att fungera. Det kan ge motstånd när det finns en extremt hög nivå av elektriska användning i hemmet eller det kan göra det när hela nätet upplever nivåer av hög efterfrågan. Vissa kan programmeras att fungera när endera en händer. Teoretiskt kan detta bidra till att förhindra bruna outs. Det finns dock ingen garanti för att hålla några belysningen kommer att göra en betydande skillnad som andra hem elektriska komponenter använder betydligt mer el.

Beslutet att använda en smart switch är en verkligt personlig en som kan tjäna som en bra påminnelse för dem som är oroade över energisparande. Medan växeln kommer inte i sig, sluta energianvändningen, kommer det att hålla sådana tankar i förgrunden. Switchen, som ibland kallas en smart switch, bör vara tillgängliga i handeln under 2009.