Att använda sig av rubriker i dina e-postmarknadsföringsmeddelanden

April 18

När det används på rätt sätt, rubriken för din e-postmarknadsföring meddelande låter din publik identifiera dig som en pålitlig avsändare och hjälper dem att avgöra om din e-post är värda omedelbar uppmärksamhet.

E-postrubriker donâ € t visa samma sätt på mobila enheter som de gör på datorskärmar. En mobil enhet visar delar av din e-maila € s rubrikinformation så att användarna kan sortera och prioritera sin e-post och besluta om att visa och öppna varje e-post.

Även om du canâ € t kontroll all information i din e-postrubriker, kan du styra de tre viktiga bitar av information mest användbara för din målgrupp och möjligheten att leverera din e-post:

  • Från raden: Din F rom linjen är en textrad som berättar mottagaren av din e-post som e-post är från. De flesta e-postprogram och EMPs tillåter dig att lägga till en textrad till rubriken på din e-post för att identifiera dig själv eller ditt företag.
  • Från adress: Din F rom adress är e-postadressen thatâ € s förknippas med dig som avsändare av e-post. Vissa e-postprogram visa din Från e-postadress tillsammans med din Från linjen, men andra visar det ena eller det andra.
  • Din e-postadress Servera € s Från adress: En serveradress, även känd som en Internet Protocol (IP) adress är ett unikt nummer som identifierar den server som du använder för att skicka din e-post. De flesta Internetleverantörer (ISP) titta på din e-postserver adress i sidhuvudet för att se om din server är erkänd som en avsändare av legitim kommersiell e-post eller om din server har svartlistats. Om du skickar e-post från din egen e-postserver, eller om din e-post webbhotell skickar din e-post från en server thatâ € s obekant för de stora Internetleverantörer, kan du ändra servrarna du skickar din e-post från genom att byta till en e-postmarknadsföringsprogram.