Top Ten Stilar för kort hår

April 10

Olika varianter av kort hår har alltid varit i läge och därför alltid utvecklas, olika stilar blir trendigare vid olika tidpunkter. Jag tror att ha kort hår är en av de bästa sätten vissa kvinnor kan uttrycka sin personlighet; många gånger, idrottsliga en kort stil är riskabelt och tar lite kraftsamling av hår mod. Vissa kvinnor är dock fortfarande på en förlust för hur man gör sina inte-så-långa flätor, så här är några av mina idéer om hur man bäst utformar din kort hår.

  1. Förmodligen en av de sötaste (och säkerligen mest tid beprövade) stilar är bob. Vanligtvis skära upp runt öronen, är bob en av de beredskaps klassikerna att vissa människor kan dra iväg utan en svett. Det sak att komma ihåg med bob är dock om din ansiktsform bidrar inte till en sådan genväg, gör det inte!
  2. Med bob kan du också krydda upp det lite genom att ge den en a-line hiss till den. Har det skära en smula högre i ryggen och bara lite längre runt hakan. Detta ger en bra ram till ditt ansikte tillsammans med en extra känsla av stil.
  3. Du kan göra många av samma stil idéer som kvinnor med långt hår och du behöver bara veta hur man ska justera det så det fungerar för dig. Den mjuka curl stil till exempel är en look som lätt kan appliceras på kort hår. Du kan ta en liten pipa locktång och krypa små bitar av håret så att det har gett bara en liten hiss. Dra av riktigt lockigt hår men är lite svårare med riktigt kort hår.
  4. Ett enkelt klippa att ha är super kort men ändå chic och elegant pojkaktigt snitt. Det kan fortfarande vara trendig och distinkt feminin men var super kort också. Med bara lite produkt denna minskning är redo att ta dig någonstans från gymmet till konferensrummet.
  5. Med kort hår lutar mot den längre sidan, med en rak järn är oftast ett roligt sätt att gå. Du kan ge ditt hår att elegant professionellt utseende du har sökt i ett bara några minuter med platt järn. Vänd på järn i bara lite så håret har lite mer form till det.
  6. Du kan också dra bort några söta flippy ser med din kort hår, oavsett hur kort. De verktyg som du använder kan vara olika beroende på din faktiska längd, men en trendig vänt ut look är alltid praktiskt. Men var försiktig för att göra mjuka flips snarare än en hårdare, mer definierad vänt ut look; du inte vill hår som ser för barnslig!
  7. Några korta hår nedskärningar görs bara så de är klara så där vardagen; dessa stilar är inte avsedda för mycket mygel. En sådan stil är taggiga utseende. Oavsett om det är taggiga hela eller bara i ryggen med håret längre fram (den senare stilen har oftast de längre lugg svepte över pannan och stoppade bakom öronen). Den här, medan perfekt för vissa människor, är en som tar lite mer engagemang eftersom du verkligen behöver forma håret varje dag.
  8. Om du har en naturlig våg till ditt hår kan du använda mousse och en diffusor på din fön att låsa in en del av den vågen. Detta fungerar bäst när du kommer ut ur duschen eller om du får ditt hår riktigt blött. Detta sätt hela huvudet av hår kan torkas på samma sätt, i motsats till bara göra några av de flesta av ditt hår. Denna stil bara ser bra ut när det är konsekvent.
  9. Ett annat gulligt sätt att bära kort hår är med mjuka, men märkbara skikt. Detta kan lätt blåsas torr eller böjt ut eller in, och om ett bra sätt att ge ditt hår mer kropp och form.
  10. En av mina favorit sätt att göra någon stil eller längd på håret är att helt enkelt bära en bred pannband eller band i håret. Detta kan gå med någon stil och kan dra ihop någon outfit och åtgärda nästan alla bad hair day. Band och pannband är alltid bra att ha till hands!

Att ha kort hår behöver inte vara skäl för bara hålla sig till en stil; det finns många och olika sätt att bära ditt kort hår och nu kan du gå ut och vara en trendsättare med tillförsikt!