Vad gör du om du förlorar Quicken 2012 Data (säkerhetskopieras inte)

April 13

Vad gör du om du inte har säkerhetskopierat dina filer på ett tag och du förlorar alla data i din Quicken 2012 filer? Okej. Håll dig lugn. Alla kan inte gå förlorad.

Först kan du försöka återställa filerna från den hemliga Quicken backup katalog. För att göra detta, välj Återställ från backup kommando och sedan titta på listan över automatiska (hemliga) säkerhetskopior som Quicken har squirreled bort på din dator.

Välj den nyaste automatisk säkerhetskopian och klicka på OK. Quicken använder filen för att återställa den aktuella filen. Griper en av dessa hemliga säkerhetskopior av Quicken datafil kan bara arbeta. Och om den gör det, bör du känna mycket lycklig. Mycket tur faktiskt.

Okej. Så antar att du har provat det tillvägagångssätt som beskrivs i föregående punkt, och det fungerade inte. Vad nästa?

Du måste skriva in alla transaktioner för hela året. Yeah. Det är en besvikelse. Denna metod är inte snabb, och det är inte söt, men det fungerar.

Om du har kopior av registren, naturligtvis, kan du använda dessa som din informationskälla för att åter komma in i informationen i filerna. Om du inte har kopior av registren, måste du använda dina kontoutdrag och andra pappers finansiella poster du har.

Om du av någon olycklig anledning den enda kopian du har på ditt Quicken uppgifter verkar ha blivit skadad, kan du ha Quicken försöka återuppbygga filen. För att göra detta, välj Arkiv → Arkiv Operations → Validera och Reparation och ange namnet på den fil du vill återuppbyggdes i textrutan Filnamn. Du gör vanligtvis detta dock endast när instrueras av Quicken eller Intuit teknisk support människor.