Vad bör jag tänka när man köper en grill?

March 1

Det finns många saker att tänka på när man köper en grill. En av de första saker att tänka på är den typ av grill som du önskar. Du måste bestämma om du vill ha en kolgrill eller föredrar en gas-version istället. Många hävdar att grillning på en kolgrill ger maten den mest grillade smaken. Detta är rent åsikt, dock, och en del människor tror smaken skillnaden är försumbar.

Förutom smakfrågor, många väljer en grill på grund av bekvämlighet. Med en gasolgrill, det finns inga röriga kol till ljus och ingen tändvätska med att arbeta. Istället kan du starta de flesta gas grillar med enkla knapptryck eller varv av en ratt. Gasgrillar tenderar att ha fler funktioner än versioner kol också. Å andra sidan, är kolgrillade anses enklare att använda och är i allmänhet billigare. Det finns även några grillar som använder en kombination av gas och kol.

Nästa sak att tänka på när man köper en grill är storleken. Om du brukar laga för bara en eller två personer i taget, du behöver antagligen inte en stor grill. En bra tumregel när man köper en grill är att välja en med minst 400 kvadrat inches (1016 cm) av matlagning utrymme. Detta gör att du kan laga skaplig storlek måltider, som består av kött eller fisk, grönsaker och bröd. Det kommer också att ge dig tillräckligt med utrymme för att laga mat för företaget då och då.

Var noga med att överväga önskvärda egenskaper när man köper en grill. När du lagar mat i naturen, det sista du vill ha är en massa krångel. Det är klokt att leta efter funktioner som lagringsutrymme, hyllor, och bra storlek livsmedelsberedningsytor. För gas grillar, leta efter modeller som har stay-cool rattar och knappar. Utan att gå överbord med funktioner som du inte kommer att använda, är det smart att välja den bästa grillen, i fråga om funktioner och alternativ, som du har råd.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när man köper en grill är monteringen. Äga en stor grill kommer inte att göra dig mycket bra om du inte kan lista ut hur man sätter ihop den. Leta efter en modell med lätt förstå instruktioner. Om du verkligen gillar saker enkelt, shop för din grill i en butik som erbjuder gratis montering.

Priset är viktigt när man köper en grill. Kolgrillade är oftast billigare. Även de avancerade modeller tenderar att vara billigare än jämförbara gasgrillar. Ändå kan du hitta gas grillar med ganska låga priser också. Om du köper en grill i slutet av säsongen, kanske du kan hitta bra fynd oavsett vilken typ du väljer.

Tänk på att det finns några alternativ till att köpa en grill som använder gas eller kol. Elektriska versioner är mindre populära, men de kan användas både inomhus och utomhus och är bekvämt portabel. Dessutom får du helt enkelt ansluta dem för att få dem igång. Med priser som sträcker sig från budget-nivå till ett par tusen amerikanska dollar (USD), elektriska grillar är populära på platser där det är förbjudet att använda kol och gas grill. Dessutom är infraröd grillar vinner meddelande i premiumgrillmarknaden.

  • Eftersom bärbara grillar har olika värmeområden och storlekar, bör konsumenterna basera sina inköp på vad de kommer att grilla.
  • En fristående elektrisk grill kan vara användbart för utomhus parter.
  • Den typ av kött någon planerar att grilla kan påverka deras beslut om vilken grill att köpa.
  • Vissa människor känner att grillning med kol ger godare grillad mat än vad som kan tillagas med hjälp av en elektrisk grill.
  • Grillen s yta bör vara tillräckligt stor för att rymma flera portioner.