Vilka är de olika Idéer för pilgrimsmussla sallad?

February 2

Idéer för en bra Pilgrimsmussla sallad börjar alltid med köp av färska pilgrimsmusslor. Även om detta kan låta som en trivial detalj, är det inte. Färska kammusslor är basen och viktigaste ingrediensen för någon typ av scallop sallad. Till att börja med, du kommer att vilja välja om salladen serveras som tilltugg eller som huvudrätt, eftersom detta i hög grad kommer att avgöra idéer till de ingredienser som ska ingå och hur salladen bör göras. Idéer för denna typ av sallad inkluderar de utan dressing, med en lätt olja och vinäger dressing, eller med en majonnäs-baserad dressing.

En idé är en kryddig halstrad pilgrimsmussla sallad. I kammusslor är inbränd i antingen olivolja eller smör. Park från kryddor sättes till förbandet, som har en majonnäs bas. Detta kan serveras över fältet gröna eller den kan placeras i ett salladsblad för en mer dramatisk presentation.

Grillade pilgrimsmusslor är ett trevligt komplement till en sallad som kommer att serveras varm. Denna sallad är mer vanligt förekommande som en huvudrätt snarare än en sida skålen. I stället för att presentera pilgrimsmussla sallad med någon typ av greener, är i kammusslor kastade med en kombination av varma grönsaker som sparris, svamp och vatten kastanjer. Varje annan samling av favorit grönsaker kan läggas för att slutföra denna maträtt. Denna sallad är snyggt kompletteras när serveras med en limpa varmt, knaprig bröd.

Ett annat alternativ är en kall kammussla sallad. Det är viktigt att komma ihåg att även om kammusslor serveras kall måste de fortfarande kokas. Kammusslor kan muddras i ägg och sedan belagda i sesamfrön innan de stekt och sedan svalna innan servering. En ingefära vinägrett är en trevlig dressing för en sallad som denna, eftersom det kommer att medföra en exotisk arom. Denna typ av sallad är bäst över baby gröna.

En spenat och pilgrimsmussla sallad är en trevlig twist på ett traditionellt recept. Kammusslor kan serveras varm eller kall, som kommer att vara till stor del beroende på vilken typ av ett förband används. En varm bacon dressing, till exempel, skulle gå bra med i kammusslor färska från grillen. Ägg och svamp kan bevisa ett välkommet tillskott till denna sallad som är säker på att vara behaga dem som är skaldjurs entusiaster.

Ingredienserna för en Pilgrimsmussla sallad är till stor del beroende av lik av den person som förbereder det. Pilgrimsmusslor lämpar sig för nästan vilken kombination av aromer eftersom de har mycket lite smak av sina egna. De bästa idéerna för att blanda upp en Pilgrimsmussla sallad kommer från att helt enkelt lägga oavsett sallad ingredienser är mest föredragna.

  • Sallad greener.
  • Kokta kammusslor.
  • Pilgrimsmusslor i sina skal.
  • Bacon kan vara ett bra komplement till pilgrimsmusslor.