Hur väljer jag det bästa Cinnamon Supplement?

November 16

En konsument shopping för en kanel tillägg bör överväga kvaliteten på kosttillskott, kanel dosen i varje tillägg, och kostnaden för de tillägg. Kosttillskott är inte reglerade så strikt som konventionella läkemedel, och det är viktigt att kontrollera både kvalitet och renhet något kosttillskott, inklusive en kanel tillägg. Det är också viktigt att välja kosttillskott som levererar en lämplig dos av kanel, som inte exakt kan bestämmas helt enkelt från storleken på tillskott. Priset är också en faktor och bör tjäna, åtminstone, för att bryta banden mellan olika märken av kosttillskott.

En idealisk kanel tillägg är bevisligen säker och ren. Med andra ord bör den innehålla den annonserade dos kanel i varje tillägg, och kanel och andra ingredienser bör vara certifiably giftfri. Dessutom bör ett tillägg inte innehålla farliga halter av föroreningar. Vissa konsumenter kan också vilja att skilja mellan de olika vanliga sorter av kanel, som kommer från olika men besläktade växter och har något olika kemiska egenskaper.

Vissa regeringar reglera innehållet i kosttillskott. I andra fall, men dessa tillskott är oreglerade eller reglerade mindre strikt, och statliga tillsynsgarantier som mest att ett tillägg är säker från föroreningar. Det är bäst, när du handlar för en kanel tillägg, för att välja ett märke som har testats av en neutral ratinginstitut. Sådana organ utvärdera både säkerhet och renhet av kosttillskott, och tätningen av en tillförlitlig byrå är den bästa garantin för tillägg kvalitet som finns i de flesta marknader.

Någon shopping för en kanel tillägg bör noggrant utvärdera dosering som han eller hon vill ta. Kanel kan vara farligt i stora mängder, särskilt för patienter med hjärtbesvär. Mängden kanel i ett tillägg inte direkt motsvarar den enkla volymen av tillägget, men de flesta tillskott kommer att lista mängden av den aktiva ingrediensen i varje dos. Kanel olja bör behandlas med särskild försiktighet, eftersom många versioner är mycket koncentrerade, och en ganska liten dos kan visa sig vara farligt.

Den sista punkten av hänsyn till alla som vill köpa en kanel tillägg är priset. Renhet, bör säkerhet och dosering kontrolleras först. När dessa har garanterat, bör tillägget med det lägsta priset väljas. Konsumenter som har använt ett kanel tillägg program under en tid kanske vill spara pengar och köpa i bulk. Kanel, liksom varje ämne, kommer fördelningen över tid, och kosttillskott bör inte användas efter deras rekommenderade användningsdatum.

  • Kanel kan hittas i tillägg form.
  • I USA, inte Food and Drug Administration (FDA) inte reglera kosttillskott.