Hur att Spela Insättningar i din Quicken 2012 Register

July 17

Spela in en insättning på ditt Quicken 2012 register fungerar nästan på samma sätt som du spelar in en check. Den enda skillnaden är att du anger det insatta beloppet på Deposit fältet i stället gå in checken beloppet i betalningsfältet.

Hur man skriver in en insättning till Quicken 2012 registret

Anta att du får $ 100 som en födelsedagspresent från din gamla faster Enid och sätta in det i ditt lönekonto. Här är hur du spelar in denna insättning i registret:

 1. Ange datum insättning.

  Flytta markören till fältet Datum för nästa tomma rad i registret (om den inte redan är där) och skriv in datumet. Använd MM / DD-format. Du anger 31 aug 2012, till exempel, som 8/31. Som med kontrolldatum, måste du ange det år endast om det aktuella året nummer, vilket Quicken hämtar från den lilla klockan i datorn, är fel.

  Du kan justera datum i ett datumfält i Quicken med hjälp av + och - knapparna. + Knappen lägger en dag till dagens datum; den - nyckeln subtraherar en dag från det aktuella datumet.

 2. Ange sifferkoden DEP (för insättning) på Check fältet Nummer.

  Är du den minutiösa typen? Sedan gå vidare och flytta markören till Check Nummer. Öppna listrutan Num och välj Insättning.
 3. Skriv namnet på den person som du fått depositionen.

  I det här fallet, flytta markören till betalningsmottagaren fältet och skriv faster Enid.
 4. Ange det insatta beloppet.

  Flytta markören till insättningsgarantifältet och skriv 100. Inte skriver dollartecken - eller någon annan skiljetecken. (Om moster Enid svettas pengar och ibland passerar ut $ 1000 gåvor, till exempel registrera dig depositionen som 1000 -. Inte 1000 eller 1000 $)
 5. (Valfritt) Ange ett memo beskrivning.

  Flytta markören till Memo fältet och beskriva något, till exempel orsaken till deponering. Tant Enid pengar kan beskrivas som födelsedagspresent. Om du är ett företag deponerar en kunds check, använd denna post för att identifiera fakturan kunden betalar.
 6. Ange kategorin.

  Du vet hur det fungerar nu. Flytta markören till fältet Kategori. Öppna listrutan Kategori, om så behövs, och välj lämplig kategori. Alternativt, om du vill leva på kanten, prova att skriva kategorinamnet. Du kan beskriva Aunt Enid check som Övriga Inc.

  För att lägga till en kategori, skriv ett namn i fältet Kategori och flytta till ett annat fält. När Quicken inte känner igen kategorinamn, frågar den dig om du vill lägga till kategorin. Klicka på Ja, och Quicken visar Konfigurera dialogrutan Kategori ruta.

 7. (Valfritt) Ange ett tag.

  Om du tagga transaktioner eftersom kategorierna inte ger dig tillräckligt detaljerat om transaktioner, ange en tagg i tagg rutan.
 8. Klicka på knappen Spara.

  Detta kommando talar Quicken som du vill spela in transaktionen i ditt register. Quicken piper i protest men sedan lägger transaktionen.

  Hur att Spela Insättningar i din Quicken 2012 Register

Se slutet balans ges i botten i registret fönstret? Den Ending Balance visar saldo efter varje register transaktion. Om du anger framtids daterad transaktioner, visar registret fönstret både ett aktuellt saldo - balansen och med aktuellt datum - och en utgående balans, vilket är balansen efter att alla transaktioner.

Quicken innehåller också en guide Paycheck Setup som du kan använda för att beskriva innehållna skatter från din lön och kategorisera de avdrag från din lön. Så mycket sagt, du förmodligen inte behöver hålla reda på dessa belopp, om inte, av någon anledning, vill du exakta uppskattningar av inkomstskatter du betalar.

Kom ihåg att din arbetsgivare redan gör detta redovisning. Kom också ihåg att du måste använda arbetsgivarens uppgifter, som visas på din W-2 formen - och inte din Quicken uppgifter - när du förbereder dina amerikanska skatter.

Om du bestämmer dig för att använda Paycheck guiden, klicka på Alternativ Lägg påminnelse, Inkomst Påminnelse, och sedan när Quicken visar Lägg Inkomst Påminnelse dialogrutan klickar Setup Wizard länken Paycheck (vilket visas längs ned i dialogrutan). Quicken visar Konfigurera Paycheck dialogrutan som samlar in information om din lön check och eventuella avdrag.

Hur man ändrar en insättning som du redan har angett i Quicken 2012

Stor överraskning här - ändra en insättning fungerar precis som att byta en check. Först använda piltangenterna eller klicka med musen för att välja insättning. Använd Tab och Shift + Tab för att flytta markören till fältet som du vill ändra.

Tab flyttar markören till nästa fält. Shift + Tab flyttar markören till föregående fält. (Du kan också välja fältet genom att klicka på den med musen.) Sedan göra din fix och klicka på knappen Spara.