Vad är Zucchini Relish?

May 3

Zucchini välbehag är ett vegetabiliskt relish gjort med isbergssallad squash. Den kan användas som en krydda på en mängd olika livsmedel, bland annat smörgåsar, stekar, indisk mat, och så vidare. Vissa butiker säljer zucchini njuta, och det kan också göras hemma, för människor som är bekväm med hemkonservering processen. Zucchini relish gör också en utmärkt hemlagad gåva, för människor som försöker att tänka på billiga presenter till semester.

Denna relish är ett utmärkt sätt att använda upp zucchinis från trädgården. Zucchini växter är ökända för att producera grönsaker i stor volym, och det kan vara svårt att använda dem alla utan att få hjärtligt trött på zucchini. Genom att göra zucchini relish, kan kockar ange några zucchini undan för vintern, när grönsaks kan vara mycket uppskattat. Zucchini relish mjukar också stora zucchini, gör dem tilltalande.

För var sjätte pounds (cirka tre kilo) av grönsaker, bör tre koppar (700 milliliter) vinäger användas, tillsammans med 1/3 kopp (ca 100 gram) för betning salt och tre koppar (600 gram) socker. Vissa kockar använder så mycket som sex koppar (1.200 gram) socker för en mycket sötare form av zucchini relish. De grönsaker bör kokas i 15 till 30 minuter, tills de börjar att mjukna och blandningen tjocknar. Vissa kockar lägger majsstärkelse för att säkerställa att relish tjocknar.

Utöver stjärnan ingrediensen, zucchini relish oftast innehåller lök, paprika, och ibland hot peppers liksom. Grönsakerna riven, hackad, eller malet innan det stänkte med betning eller konserveringssalt, får sitta över natten, och sedan dräneras. Medan grönsakerna rinna, kan blandningen av vinäger, socker och kryddor ska kokas upp för att laga zucchini. Några pigga idéer inkluderar selleri utsäde, gurkmeja, muskot, knäckt svartpeppar och paprika. Kockar kan också använda generiska betnings kryddor från butiken.

Efter den zucchini relish har kokats, kan den ladled i burkar och bearbetas i en konserverings bad. Följande dag, bör burkarna ha tätt inverterade lock, vilket indikerar att tätningen har tagit, och de kommer att vara säkert för upp till ett år. Om locken har lossnat eller de har hoppat ur, burkarna måste upparbetas. Efter öppning en burk av zucchini relish kommer att pågå i upp till en månad i kylen.

  • Konserverade zucchini relish.
  • Raw skivade zucchini.
  • Zucchini före skivning.
  • Canning salt, som används vid framställning av zucchini välbehag.
  • Selleri utsäde kan användas som en isbergssallad välbehag krydda.
  • Svartpeppar tillför krydda till zucchini relish.