Vilka är de bästa tipsen för Pool Safety?

May 8

Pool säkerhetsåtgärder är en viktig aspekt av att äga en privat pool eller besöka en offentlig. Hålla området avstängd med en låsbar grind, lärande hjärt-lungräddning (HLR), och att veta hur man korrekt att stänga en pool kan hjälpa till att rädda liv. Det är också allmänt rekommenderas att ha en nödsituation eller drunkna förebyggande plan på plats så att barn och vuxna kommer att veta vad man ska göra när de får syn på någon drunknar. Pool säkerhet är mer än att inte dykning i den grunda delen och upprätthålla vuxen tillsyn; Det är också att genomföra tidiga barndom simundervisning på säker pool covers, och aldrig simma ensam. Genom att följa tips för pool säkerhet, kan människor hålla sin familj och vänner lite säkrare året runt.

Barn är mer benägna att dö i en pool än vuxna för många skäl, bland annat att inte vara stark simmare, simma med begränsad eller ingen tillsyn av vuxen, och vandrade in i en pool område som inte är inhägnad. Vuxna kan förhindra dessa onödiga dödsfall genom att ge sina barn simlektioner, alltid titta på dem medan de är simning och fäktning och låsa sökvägen till poolen. Ett barn ska aldrig lämnas ensam i en pool, även om han eller hon har på sig uppblåsbara armbindlar eller simning vingar. Barnet kunde målmedvetet eller oavsiktligt bort armbindlar, dyka i ett grunt område, eller halka, som alla kan leda till allvarliga skador och även dödsfall.

Det är oftast anses viktigt för lokaler en pool, oavsett om det är en kommersiell eller privat plats, vara ordentligt laddade med utrustning för nödsituationer. En post som kanske inte alltid vara vanligtvis betraktas är en väckarklocka som kan ringas att meddela folk en nödsituation. Det är också allmänt tillrådligt att ha en korrekt moment första förband på en framträdande plats runt poolen, samt en nödsituation flytredskap med en bifogad rep.

Vintersäsongen och andra tider på året medan poolerna inte används nuvarande unika pool säkerhetsfrågor. Det är nästan alltid bra att ha pooler stängda och ordentligt säkrade när de kommer att förbli ur bruk under en längre tid. I vissa fall är en sluten pool i huvudsak en konkret dike som kan innebära hälso- och legala risker om någon skulle målmedvetet eller oavsiktligt falla in i den. När en pool inte dräneras för lågsäsongen, kan det också vara viktigt att ordentligt winterize den med lämpliga kemikalier i syfte att undvika risker med felbehandlat stående vatten. Slutligen när en pool är felaktigt stängd eller säkras, kan detta innebära ytterligare risker i och för sig om människor runt omkring är invaggas i en falsk känsla av säkerhet när runt den.

  • Att lära HLR kan rädda liv.
  • Ren, korrekt behandlat vatten är den mest avgörande komponenten i en säker pool.
  • 350 pool drunkningar inträffar per år i USA.