Hur väljer jag det bästa Liquid Lecitin?

May 26

Lecitin är en naturlig organisk förening som är en del av alla levande ting. Bland dess många ändamål, utnyttjar den mänskliga kroppen det som en fet emulgeringsmedel för att hålla fettföreningar såsom kolesterol tillfälligt, för att bidra till att stödja cellmembran och för att hjälpa till med nervöverföringar. Lecitin normalt produceras av kroppen eller från ett livsmedelskällor. Vissa studier har indikerat att ta lecitin förutom oneâ € s normala kosttillskott kan ge positiva effekter. När beslut fattas om vilken flytande lecitin är bäst, fundera på vad det gjordes från de lagringskrav och vilket syfte den kommer att användas.

Även en väl balanserad kost bör ge tillräckliga mängder av lecitin, många människor inte äter tillräckligt mycket av rätt typ av mat på ett tillfredsställande sätt leverera den. Det finns många djur och växter val som innehåller en rikedom av naturlig lecitin. Den moderna on-the-go kost och vanan att ständigt äta bara särskilt snabb och-lätta snacks ofta begränsar konsumtionen av dessa näringsrika livsmedel. Detta är anledningen till att komplettera ditt intag av lecitin är viktigt.

Normalt är flytande lecitin produceras kommersiellt från tre källor: sojabönor, solrosfrön och ägg. Fram till början av 2000-talet, den främsta källan till lecitin var sojabönor. Allmänhetens oro genetisk modifiering av sojabönor ledde till utvecklingen av andra organiska lecitin källor såsom solrosfrön och icke-modifierade sojabönor. Lecitin förekommer också tungt i äggula, vilket gör äggulor en perfekt källa för kommersiell produktion. Forskning har visat att människor som lider av vissa sjukdomar, såsom kronisk trötthetssyndrom och åldersrelaterade immunologiska sjukdomar, gå bättre när man använder ägglecitin.

Varje typ av flytande lecitin har lite olika lagringskrav. Lecitiner oxiderar vid exponering för luft och kan bryta ned när de exponeras för ljus. Förvara dem i mörka, täta behållare. Lecitin göras från solrosfrön kan lagras vid rumstemperatur, men ägglecitin bör lagras i kylskåp vid en temperatur som är lägre än 39 grader Fahrenheit (ca 4 grader Celsius). Sojalecitin bör förvaras i ett svalt område på mindre än 75 grader Fahrenheit (ca 24 grader Celsius).

Lecitin har ett antal andra användningsområden också. Om en person använder den för matlagning, som en fuktgivande medel eller för hår underhåll kan man vill använda en sort som har de mest stabila lagringskrav. Alla dessa överväganden bör noggrant vägas du väljer vilken typ av flytande lecitin du vill köpa. Detta kommer att bidra till att minska avfall och kommer att hjälpa till att säkerställa din fortsatta tillfredsställelse med produkten.

  • Lecitin används ofta som ett komplement för att bidra till viktminskning.
  • Lecitin ibland utvinns ur ägg.
  • Sojalecitin kan hjälpa till att förhindra utvecklingen av gallsten.