Hur att överföra musik till PSPgo från en PC

April 4

PSPgo är lika mycket en MP3-spelare som det är en spelkonsol. Det enklaste sättet att ladda musik på en PSPgo är att överföra filer från en dator. Allt du behöver för att komma igång är några musikfiler och en PSPgo multiuse kabel som medföljde systemet.

Det finns två andra metoder för lastning musik på din PSPgo. Du kan också ladda ner musikfiler från webben direkt till din PSPgo eller du kan använda Sonys mjukvara Media Go för att överföra filer till och från en dator.

 1. Välj musik från XMB och välj antingen Memory Stick Micro eller System Storage ikonen beroende på var du vill spara filerna.

  Titta på Free Space informationen. Detta kommer att berätta hur mycket utrymme du har tillgängligt.
 2. Om det finns tillräckligt med utrymme, anslut PSPgo till en av de datorer USB slots använder multikabel som medföljde PSPgo.

  Datorn kommer inte att erkänna det PSPgo tills du lägger in det i USB-läge.
 3. På XMB, gå till Inställningar → USB-anslutning och tryck på X-knappen.

  Du kommer att märka att du är dator registrerar PSPgo som flyttbara media.
 4. På mappen Dator på datorn och bläddra till PSPgo och sedan till MUSIC-mappen.

  Om du inte ser en MUSIC mapp på din PSPgo, betyder det att du öppnar ett Memory Stick Micro som inte har formaterats. Formatera minnet med hjälp av PSPgo först, och sedan försöka ladda din musik.
 5. Öppna ett annat fönster på din dator och gå till musikfilen som du vill kopiera till din PSPgo.

  Filen måste vara i ett kompatibelt format: MP3, MP4, WAV, eller WMA.
 6. Dra filen från den ursprungliga platsen till MUSIC mapp på din PSPgo.

  Som filöverföringar, kommer du att märka en lätt bar på PSPgo indikerar filöverföring pågår.

  Individuella Song filer bör inte vara i undermappar.

 7. (Valfritt) Om du vill skapa en musikgrupp på din PSPgo, skapa en undermapp i musikmappen och ge den ett namn som du kommer att kunna känna igen. Placera en kopia av de låtar du vill spela i den musikgrupp i mappen.

  Du kan skapa ett antal olika musikgrupper för olika sinnesstämningar. När bara de låtar i den spellistan i grupp läget kommer att spela.

  Att spela en musikgrupp, börja spela någon låt. Även om det spelas, klicka på triangeln för att öppna panelen Music Control. Välj Group Läge och välj sedan musikgruppen du vill höra och tryck på X-knappen. För att stänga av Group läget, tryck på triangel-knappen medan en låt spelas och välj Rensa från panelen Music Control.

 8. När filöverföringen är klar, kan du koppla ur PSPgo och få tillgång till nytt innehåll.

  Välj musik från XMB, och sedan välja antingen System Storage eller ikonen Memory Stick Micro, beroende på var du lagrat filerna. Sedan är det bara att välja ikonen för låten du vill höra och tryck på X-knappen.