Vad bör jag veta om Vind Crack Repair?

March 21

Om du någonsin har ägt en bil eller lastbil, det finns en god chans att du har lidit en liten spricka i vindrutan vid något tillfälle. Vind sprickor kan uppstå när någon luftburen föremål av något ämne kolliderar med vindrutan. Detta kan hända när fordonet är i bruk eller när bilen eller lastbilen står parkerad. Lyckligtvis har du ett par alternativ när det kommer till vindrutan reparation. Du kanske kan fixa det själv, men större sprickor måste repareras av en professionell.

Din första alternativet med vindrutan spricka reparation är att täta sprickan själv. Detta är en möjlig lösning, om sprickan är mycket liten, kanske inte mer än en tum eller två (ca 2,54-5,08 cm) i längd. Du kan få allt du behöver från en lokal bilreparationer butik. Det finns även små byggsatser som är avsedda för denna typ av enkla vindskydd reparationsjobb. Berätta mäklare "Jag har en spricka i min vindruta", och han eller hon kan hänvisa dig till de byggsatser som finns i lager. Titta över varje sats noga, eftersom vissa kräver blandnings föreningar och även ge mycket specifika instruktioner i hur man ansöker tätningsmassan.

Ett andra alternativ är att ta bilen till en bil reparationsverkstad som annonserar professionella vindrutan reparation. Detta är ofta din bästa insats om sprickan är mycket stor. Det finns ofta en chans att en hårfin spricka redan börjar förgrenar sig från den ursprungliga punkten för skador som du kan se med blotta ögat, och detta kan leda till allvarliga problem senare. En auto reparationsservice eller glas butiken kommer att ha utrustning för att analysera tillståndet i sprickan och vet exakt hur man tar hand om problemet permanent.

Även om du kanske känna dig säker i din förmåga att reparera en spricka i vindrutan, tänk på att det skadar aldrig att kolla med en professionell. Om reparationen kan hanteras med ett enkelt over-the-counter tätningsmassa, kommer en seriös återförsäljare ge dig råd om det alternativet. Samtidigt, om sprickan är över en viss längd, det finns en god chans att den professionella också kommer att råda dig att reparera sprickan kan vara meningslös och att du måste överväga att byta vindrutan helt.

När vindrutan spricka reparation är inte ett alternativ, kolla med din auto försäkringsbolag. Det finns en god chans att hela eller delar av ersättningskostnaderna täcks.

  • En professionell kan reparera en stor vindruta spricka.
  • Brutna vindruteglas.
  • Vissa vindrutan skador kan kräva en komplett vindruta ersättare.