Vad är Bath Pillows?

March 7

Bath kuddar ger huvud och nacke stöd för badare som använder standard badkar eller terapeutiska bubbelpooler. Dessa bad kuddar kan vara uppblåsbara modeller fashioned från svetsad plast och frotté, eller massera enheter konstruerade av gjuten plast eller gummi. Sugkoppar brukar säkra bad kuddar till badkaret själv. Vissa bad kuddar är ventilerade för att förhindra överhettning, medan andra kan fyllas med varmt eller kallt vatten för att fungera som kompresser.

Standard badkar modellerna verkar dela en stor design fel för bathers- de inte är ergonomiskt utformad för att rymma huvud- och halsregionen. De som söker en avkopplande badupplevelse ofta upptäcka att porslin eller stålfälg är kalla och otymplig. Bath kuddar har utvecklats för att ta itu med frågan om komfort och avkoppling. Genom att sätta en mjuk kudde mellan den hårda formen av badkaret och den känsliga huvud och hals av badande, bad kuddar uppmuntrar längre och mer lugnande besök.

Tillägget av massageheter och komprimerar standard bad kuddar har också visat sig vara framgångsrik i spa och dags salonger. Vissa spabehandlingar kombinerar bekvämligheten av massage bad kuddar med aromaterapi för en ännu lyxigare badupplevelse. Uppblåsbara modeller som saluförs för hemmabruk kan även användas i kombination med aromaterapier eller speciella badvattnet behandlingar.

Bath kuddar kan oftast köpas i specialbutiker såsom Bed, Bath and Beyond eller i större varuhus som Target. Grundläggande modeller för hemmabruk är tillverkade av svetsade vinyl, med ett tunt lager av frotté runt huvudet och nacken. Sugkoppar hålla kudden till den sida av badkaret, som kan visa sig vara en praktisk funktion när det handlar om en uppblåsbar produkt. Oprioriterade bad kuddar uppblåsta med luft tenderar att skifta positioner som förändringar vattennivån, så att konsumenterna bör se till att leta efter ett starkt stödsystem. Även främjas som uppblåsbara kuddar, kan bad kuddar också fyllas med varmt eller kallt vatten för att ge ytterligare lindring för ömma muskler eller huvudvärk.

Bath kuddar bör hållas torra och rena mellan användningarna. Många av samma tekniker för att hålla vinyl duschdraperier mögel fritt kan användas på bad kuddar, men de bör alltid sköljas och torkas före nästa användning.

  • Bath kuddar är populära för användning i badtunnor och bubbelpooler.
  • Bath kuddar kan fyllas med varmt eller kallt vatten för att ge lättnad för huvudvärk.