Vad finns det att göra med barn i Burlington, Vermont?

January 21

En av de typer av evenemang för att utforska med barn i Burlington är de lokala festivaler och mässor. Den Champlain Valley Exposition, som ligger i grann Essex Junction, Vermont, har ett brett utbud av aktiviteter för att behaga en mängd olika smaker. Bland höjdpunkterna finns följande:

samt periodvis haft loppmarknader. Den Champlain Valley Fair utsågs till ett av de 100 händelser i Nordamerika för 2007 av destinationer tidningen.

Händelser i staden korrekt som är värt att undersöka med barn i Burlington är Green Mountain Chew Chew Festival-en hyllning till maten och Discover Jazz Festival, både i juni; Key Bank Vermont City Marathon maj; och Lake Champlain Drakbåtsfestivalen i augusti. Cirkus Smirkus, en internationell ungdomscirkus som ger utbildning och underhållning, gör också en sommarturné i New England: kolla deras hemsida för schemaläggning så att du kan se dem med barn i Burlington eller någon annanstans i regionen.

Om du besöker med barn i Burlington, är en annan av de aktiviteter som du kanske vill prova fabriksturer. Visningar av Ben & Jerrys Ice Cream Factory i Waterbury är ständigt uppskattade, liksom turer i Lake Champlain s Chocolates, mitt i Burlington, och Vermont Teddy Bear Factory i Shelburne.

När du besöker med barn i Burlington, kanske du vill kolla in intressant samling av Vermont museer anpassade till familjer. Strax söder om Burlington, är Shelburne Farms en fungerande gård som har en barnyard, medan Shelburne Museum har en riktig ångbåt, dras till platsen från Lake Champlain i en bedrift av teknik, samt ett antal utställningsbyggnader som inkluderar en fyr och ett fängelse. Echo Lake Aquarium and Science Center har en mängd olika vetenskapscentrerade utställningar för familjen roligt, och bröd och Puppet Theater och Museum har utställningar och utställningar med kanske de största dockorna du någonsin sett.