Vad är ett steg Block?

March 27

Ett steg-block är ett verktyg som används för att hjälpa till med kläm poster i en tabell. Steget blocket är justerbar så att klämmorna kan placeras på rätt höjd. Hårdvara och hem leveranser typiskt lager stegblock eller kan beställa dem på begäran och människor kan också tillverka sina egna om de känner så benägna. Det kan finnas situationer där en specialtillverkade steg blocket behövs för att slutföra ett projekt.

Steget block består av två triangulära bitar, tandade längs hypotenusan av triangeln. Blocken kan justeras för att vara av olika höjder i syfte att stödja en klämma. De måste justeras med omsorg för att undvika att lägga belastning på det objekt som spänns fast; Om en klämma är placerad i en obekväm vinkel eller blocken steg är inte upp till lasten, kan föremålet skadas som en följd av påtryckningar eller nyper från de vinklade block.

Metall är ett vanligt val av konstruktionsmaterial för steg block eftersom det är hållbart och starkt. Det kan övermålas och behandlas med anticorrosives att förhindra det från rost under användning. Vissa företag säljer steg blocket serie bestående av flera uppsättningar block som är konstruerade för att lagras tillsammans i en skyddande väska för bekvämlighet. Det är även möjligt att köpa stegblock som en fristående objekt.

Människor som fabricera sina egna block får använda trä, metall eller plast, beroende på projektets behov och den tillgängliga utrustningen. Någon med tillgång till bearbetningsverktyg som kan användas för metalldelar, till exempel, kanske föredrar att göra en uppsättning av metall stegblock. Trä och plast, men är icke-reaktiva, vilket kan vara viktigt för vissa typer av projekt.

Termen "steg block" används även i några andra sätt. Till exempel, är ett steg monteringsblock en bärbar block som är utformad för att hjälpa människor att montera hästar. Det kan vara svårt att montera en hög häst från marken på ett säkert och bekvämt. Med hjälp av en steg-block, kan en ryttare gå upp blocket att montera hästen från en högre position. Monteringsblock öka säkerheten för både hästar och ryttare. Steg block av liknande design används också för saker som tillgång höga bokhyllor och skåp kök. Hem leverans butiker säljer vanligtvis monteringssteg och avföring, liksom butiker som lager please och andra hästtillbehör.