Vad är några Utomhus Barn Spel?

October 22

Generellt sett utomhus barnens lekar kan vara roligare än att spela inne; barnen kan känna sig fri att springa, hoppa och skrika utan störande vuxna. En av de mest populära utomhus barnens lekar är tagg. För att spela detta, samtycker ett barn att vara "det", vilket innebär att chaser / tagger. Han springer efter alla sina lekkamrater och försöker röra dem (tagga dem). När han taggar en av sina lekkamrater, som taggade lekkamrat blir "det" och måste då jaga efter alla andra.

I taggen, finns det ibland en struktur som kallas "bas", såsom ett träd, stolpe eller bänk. När en av lekkamrater berör "bas", hon är tillfälligt säker från att taggade. Däremot kan hon inte kontinuerligt röra "bas" för en hel match. Det är allmänt används endast för en sekund eller två, till exempel när en löpare behöver fånga hennes andedräkt

Hopscotch är en annan av de mest populära utomhus barnens lekar. För att spela detta spel, gör någon en hage rita på marken med krita; den består av åtta sektioner, som är numrerade. Varje spelare börjar med en markör, vilken ofta är något som en sten eller en kapsyl. Sedan kastar ett barn hennes markör i den första torget, och utan att röra ruta ett, hon hoppar in i kvadrat två, fortsätter att hoppa hela vägen till slut torget, vända, och hoppande tillbaka igen. På vägen tillbaka, hon plockar upp markören från första rutan och sedan hoppar in i ruta ett och backa i hage ritningen.

Spelet fortsätter med spelarna turades och gungade markörer i varje ruta en efter en, tills de har slutfört alla rutor. Ett barn förlorar om hon kastar sin markör i fel torget, steg på en linje, sätter någon kroppsdel ​​ner när hon böjer sig över för att plocka upp henne markör, humle i en kvadrat med markören, eller placerar två fötter i en låda. Detta är en av de populära utomhus barnens spel som kan spelas inne också. Istället för att använda krita, kan maskeringstejp användas för att skapa den hopscotch diagrammet på en källare eller gym golv.

Capture the Flag är också med på listan över de mest populära utomhus barnens lekar. För att spela detta spel, barn dela i två lag och utveckla två territorier. Gränser för varje område beslutas och varje lag utser också ett område för sin fängelse. Då varje lag placerar sin flagga i en uppsättning område, från vilket den inte kan flyttas om inte det andra laget fångar den.

När de utvalda områdena skapas, försöker varje lag för att fånga det andra lagets flagga och föra den tillbaka till dess territorium. Några av barnen i varje lag arbete för att vakta laget flaggan medan de andra barnen gå ut för att försöka fånga motståndarlagets flagga. Spelare kan fånga motsatta gruppmedlemmar när de förs in på deras territorium, tagga dem och säga fångas tre gånger innan de andra spelarna lyckas fly. När detta händer, den fångade spelaren går till fängelse området tills hans medarbetare har möjlighet att smyga in och befria honom. För att vinna spelet måste ett lag greppa motståndarlagets flagga och föra den hela vägen tillbaka sitt lags territorium.

  • Barnen kan njuta försöker bryta upp en pinata.