Vad är kinesiska Winter Squash?

September 3

Som en rad asiatiska squash som är populär i Japan och Kina, har den kinesiska vintersquash en unik smak och utseende som den åt sidan från många andra typer av squash. Ibland kallas en suddig melon, är squash tecknas av en mörkgrön hud som ofta är fläckiga eller spräcklig med ljusare områden. Små hår som är något skarp och taggig täcker huden, vilket gör det en något olycksbådande ser grönsak.

Insidan av den kinesiska vintern squash mer än kompensera för skrämmande exteriör, dock. Köttet är vitt till färgen och har en fast men behaglig konsistens. Smaken är något saltare än de flesta amerikanska sorter av squash, som gör denna sort en perfekt komplimang som en rå grönsak med dip eller som en stek grönsak.

Känd av sådana namn som koondor, tohgan och dong gua, kan vintern squash också användas som bas för en välsmakande blandning av kött och grönsaker. Den tjocka huden kan urholkad och interiören blandas med smakämnen och andra ingredienser för att göra ett fyllmedel. Laddar fyll tillbaka in i skalet och baka i 20 till 30 minuter kan ge en vacker och välsmakande entree innehöll det egna naturliga båt maträtt.

I en tid när folk söker efter alternativ till stärkelse och kolhydrater fyllda favoriter, kan den kinesiska vintersquash också användas för att bereda en maträtt som är mycket lik mosade eller skummad potatis. Peeling squash, tärning interiören i tärningar, och sedan koka dem tills de är mjuka kommer att ge den rätta grundprodukten för att producera en skummad maträtt. Lägga mjölk, smör, salt och peppar skapar en krämig maträtt som smakar väldigt likt potatismos, men utan stärkelsehalt och så många kolhydrater per portion också. På samma sätt kan dessa kubik och kokt sektioner användas som en ersättning i potatissallad recept.

Kinesiska vintersquash håller på att vinna i popularitet i USA. Medan han fortfarande betraktas som en specialitet objekt, många stormarknader börjar bära det tillsammans med de mer välbekanta sorter. Konverterings diagram som visar hur man använder denna squash i stället för andra grönsaker kan hittas i hälsokostbutiker, exklusiva marknader mat, och på nätet.