Vad är kvävd Steak?

April 1

Kvävd biff är en maträtt som innehåller en biff som grundligt täcks i något slags sås. En av de vanligaste typerna av sås som används för att täcka en kvävd biff är en svamp sås. En kvävd biff maträtt serveras vanligtvis tillsammans med en stärkelse såsom en potatis skålen eller ris och en kokt eller stuvad grönsak som stuvad spenat eller ett vegetabiliskt medley bestående av morötter, gröna bönor och ärter. Nästan alla typer av biff kan användas för att göra denna maträtt, men det är ganska vanligt att en rund biff eller en kub biff som ska användas.

Ibland kan en kvävd biff görs genom att koka biff i en kastrull tillsammans med de ingredienser som kommer att användas för att göra såsen. Detta är ett bra sätt att smaksätta stek. När vätskan och ingredienserna i pannan reduceras tillräckligt, kan de enkelt serveras över toppen av stek. Detta är ett vanligt sätt att tjäna tuffa köttbitar eftersom sjud process bidrar till att göra stek mörare. Samma process kan fyllas i på en långsam spis eller lerkruka potten.

En kvävd biff kan också helt enkelt serveras som en biff toppad med sås. Detta är särskilt populär när stek serveras med potatismos, som par väl med brunsås. När kvävd biff serveras på detta sätt, är det ofta åtföljs med majskolv eller gröna bönor som en sida grönsak. Ibland sås kvävd biff framställs som kyckling stekt biff där en tenderized biff är panerad och stekt innan den är täckt av sås och serveras med de medföljande sidorna.

Ibland hamburgare serveras på ett sätt som liknar den nedtyngt biff receptet. När detta är gjort, är det hamburgare serveras på en öppen inför bulle med brunsås eller sås som täcker hela hamburgare patty och kanske bun också. Såser som används i denna typ av maträtt liknar de typer av såser som används i kvävd biff och är oftast gjorda med lök, och kanske svamp eller paprika samt sås. Liksom stek skålen, är denna typ av hamburgare nästan alltid serveras med en sida av potatis som är beredda som pommes frites. Hamburgare, dock inte kan komma med en sida av andra än tomat, sallad och lök som serveras på smörgåsen grönsaker.

  • Kvävd biff allmänhet tillagas i samma panna som den sås.
  • Kvävd biff kan vara täckt med en aromatiska sås.
  • Svampar används ofta i såser som täcker en kvävd biff.
  • Kvävd biff ofta serveras med pommes frites.