Hur väljer jag det bästa mäns frisyrer för gallring hår?

February 4

För att välja de bästa mäns frisyrer för gallring hår, är det viktigt att ta den specifika människan i beaktande. Varje människa har olika behov och förväntningar när det gäller frisyrer, och det sätt som hans hår är gallring kan begränsa de tillgängliga alternativen. Kortare nedskärningar är nästan alltid det bästa valet för att undvika att uppmärksamma tunnare hår, men det finns några undantag. När en mans hår skallighet runt hjässan, en klippa som lämnar håret lite längre på toppen än på sidorna kan se bra ut, speciellt om Volumizing hårprodukter används. Vikande hårfäste är bättre paras ihop med andra mäns frisyrer för tunt hår, som Caesar nedskärningar och fauxhawks.

Gallring hår är en fråga som många män måste ta itu med någon gång, och det finns ett antal sätt att den kan hanteras. En av de bästa metoderna är att välja en frisyr som kommer dölja eller minimera effekterna av gallring, men det finns flera olika mönster som skallighet män kan uppleva. Det gör det väldigt viktigt att matcha mäns frisyrer för gallring hår till varje enskild situation.

Den allmänna tumregel att följa när du väljer mäns frisyrer för gallring hår är att kortare är bättre. Långa frisyrer tenderar att uppmärksamma gallring hår, snarare än att dölja det, speciellt om man är skallighet runt hjässan. Ett alternativ är att helt enkelt raka resterande håret av, eftersom en slätrakad look faktiskt kan göra en människa verkar yngre än han skulle med sin naturligt håravfall. Ett annat alternativ är att ta den typ av gallring i beräkningen när man väljer en stil av snitt.

För män med vikande hårfäste, är en potentiell stil allmänt känd som en Caesar snitt. Denna frisyr är kort, så det kan minimera effekten av gallring hår. Det är också strukturerad, vilket kan ha samma effekt. Ett annat alternativ som kan hjälpa till att minimera uppkomsten av en vikande hårfäste är en fauxhawk, vilket är en stil som är längre på topp än sidorna. Denna stil är inte för alla, men den lilla spiken längs kronan kan hjälpa till att dra uppmärksamheten från en vikande hårfäste.

När gallring är längs hjässan, kommer de bästa frisyrer vanligtvis vara lite längre på toppen men kommer att ha strukturerade lager. Ett alternativ är en texturerad gröda, som innefattar ett antal korta lager som kan ge en illusion av volymen. En rufsig look kan också vara bra för män som har gallring vågigt hår. Var och en av dessa alternativ fungerar normalt bäst om en Volumizing mousse, pomada, eller andra hår produkt används när styling.

  • Frisyrer kan dölja - eller avslöja - en vikande hårfäste.
  • Gallring hår kan orsakas av genetik, medicinska tillstånd och hormonell obalans.
  • En man med gallring hår.