Vilka är fördelarna med naturopati för Acne?

May 13

Holistic läkning av akne är ett populärt begrepp bland många fysiska hälsa entusiaster som söker sätt att kontrollera finnar utan droger eller läkemedel utvärtes behandlingar. Naturmedicin för akne är inte känd för att läka akne i varje fall, och bär ingen garanti för effektivitet mot finnar, Zits eller finnar i samband med akne. Ändra kosten för att eliminera kända allergener är populärt i naturmedicin för akne healing, och kan hjälpa till att bekämpa akne i dem verkligen lider allergiska symptom mot gluten, socker eller vissa typer av fett. Örter och motion är också naturliga tekniker som används i naturmedicin för att minska inflammation i huden, men inte nödvändigtvis visa effektivitet för att minska akne i varje fall.

Använda naturmedicin för akne clearing kan vara till hjälp för vissa individer som lider av allergier mot vissa livsmedel, som akne kan vara ett symptom på att konsumera vissa allergener i kosten. Gluten är ett vanligt exempel som kan bidra till hudproblem hos personer med glutenintolerans, och många naturläkare placera patienter på en glutenfri diet för att se om det orsakar problem med huden. Eliminera eller drastiskt minska, socker i kosten är också populärt i naturläkemedel huden helande regimer. Effekterna av naturläkemedel kost tekniker, även friska, har inte visat sig vara till hjälp för att minska akne i människor utan allergier.

Även kost effekter på huden och akne kan vara överdrivna, kan välja rätt mat hjälper till att minska inflammation hos vissa personer. Inflammation kan presentera rodnad i huden, och kan ibland verka finnar och akne i ett litet antal människor. Återigen, har naturmedicin tekniker såsom en glutenfri eller sockerfri diet inte bevisats att eliminera akne i varje patient. Örter och kryddor används ibland i naturmedicin att minska inflammation och rodnad samt akne; har dock dessa verktyg inte visat sig effektiv i hud och akne studier.

Användningen av övning i naturopati för behandling av akne kan vara till hjälp för att öka blodflödet och svett, men detta innebär inte nödvändigtvis erbjuda ett verktyg för akne läkning. Det sägs att motion kan hjälpa svettas ut gifter i samband med akne, men denna information är oprövad och ogrundade. Oftare än inte, kan naturmedicin för akne healing kretsar kring att använda meditation för att minska stressrelaterade finnar. Detta kan vara till hjälp i många individer, som stress kan öka förekomsten av akne genom att öka de hormoner som är förknippade med akne produktion.

  • Vissa människor kan hjälpa till att kontrollera akne inflammation genom att äta rätt mat.
  • En närbild av akne.