Hur väljer jag det bästa Baby Face Cream?

October 11

För att välja den bästa baby ansiktskräm bör konsumenterna leta efter en produkt som innehåller endast naturliga ingredienser. Syntetiska produkter har potential att orsaka en allergisk reaktion i den känsliga huden på en baby, och bör inte komma i kontakt med ett spädbarns ansikte. Ekologiska ingredienser kan innefatta kamomillextrakt och söt mandelolja, som naturligt lugna och skydda ett barns hud utan att irritera den.

Nyfödda och spädbarn har typiskt extremt känslig hud. Eftersom deras kroppar utvecklar ständigt, de gradvis bygga upp sin tolerans mot deras yttre miljön och förbättra deras immunförsvar. Under den tiden är det viktigt att de skyddas från potentiellt skadliga livsmedel och ingredienser som kan ärr deras anbud hud och chock sina fortfarande utveckla immunsystem och allergiska reaktioner.

Den bästa typen av baby ansiktskräm är en som inte innehåller några syntetiska ingredienser. Tillverkade färgämnen, dofter och kemikalier bör undvikas helt. Istället kan föräldrar och vårdgivare köpa en produkt som endast innehåller naturliga, allergivänliga ingredienser som sannolikt inte att orsaka några biverkningar i ett barns hud.

Huden i ansiktet av en baby är oftast känsligare än huden på resten av hennes kropp. Av denna anledning är det inte alltid lämpligt att använda lotion som är märkt för användning på kroppen på ytan av en baby. Även kroppslotion utvecklats för användning specifikt på en bebis kropp kan vara potentiellt försvårande att hennes hud mjuk ansiktet. Nyfödda tenderar också att uppleva ett utbrott av akne som kan uppstå mellan deras andra och sjätte veckor i livet. Varaktigheten och svårighetsgrad av denna akne varierar från varje barn, och kan öka känslig för hans hud betydligt tills inflammationen har lagt sig.

Vanliga ingredienser i organiskt bebis ansiktskräm kan innefatta kamomillextrakt, bivax, och sötmandelolja. Kamomillextrakt kan lugna och minska inflammerade områden, såsom de som kan förekomma som en bieffekt av baby akne. Bivax hjälper barnets hud behålla sin naturliga fuktbalans utan att bli torkat av sin exponering mot sin nya miljö. Nyfödda lämna ett klimat av extrem värme och fukt vid födseln, och kräver lite extra hjälp för deras hud att anpassa sig till den torra luften och kylan runt dem. Sötmandelolja lägger till några extra fukt till huden, vilket gör den mjuk och smidig, och hjälpa till att förhindra sprickbildning som kan uppstå som en följd av överdriven torrhet.

Konsumenterna kan snabbt begränsa sitt sökande efter en baby ansiktskräm genom att titta på produkter som tillverkas av företag som enbart behandla spädbarnsvård. Dessa poster är vanligtvis märkta som gjord för spädbarn med sin känsliga pH i åtanke. Adult ansiktskräm, även om det kan märkas för användning med känslig hud, kan fortfarande innehålla vissa ingredienser, såsom naturliga parfymer, vilket kan orsaka en allergisk reaktion hos en nyfödd.

  • Kamomillextrakt kan lugna och minska inflammation.
  • Många experter tror att det inte är nödvändigt att använda barn hudvårdsprodukter på en nyfödd hud.