Vad är Champagne Extract?

September 18

För alla som gillar smaken av champagne, hålla en liten flaska champagne extrakt runt huset är en bra idé. Här är några idéer om hur man njuta av champagne smak av extraktet på en rad olika sätt.

Som en arom som skapats för att förstärka smaken av alla typer av bakverk och sötsaker, kan champagne extrakt användas i de flesta av samma sätt som personer använder vanilj och andra typer av extrakt. I huvudsak en koncentration champagne smak som inte görs med hjälp av bearbetat socker eller alkohol, har extraktet en mycket stark smak och lukt. Detta är inte ovanligt med någon typ av extrakt, och i själva verket champagneextrakt lätt ersätta andra utdrag i recept. De måttenheter kommer att vara samma, så om ett recept kräver en matsked vaniljextrakt, helt enkelt använda en matsked champagne extrakt istället.

Champagne extrakt kan lägga en oväntad och glädjande smak till gula kakor. Champagnen arom ger kakan en något mer vuxen smak, men ändå behålla allt det roliga med att ha en bit av kakan. För personer som verkligen njuta av champagne smak av extraktet, kommer några droppar blandas in i den vita glasyren förstärka smaken utan att kombinationen att vara alltför överväldigande.

Tillsammans med kakor, fungerar champagneextrakt bra i nästan alla typer av smet som är förberedd för någon form av sött. Frukt bakverk är särskilt bra med en antydan champagne extrakt läggs till degen. Vid bakning av smördeg, lägga lite champagne extrakt kommer faktiskt öka smörig smak av cookies, drar ut en något nötaktig smak. Även brownies kan dra nytta av närvaron av en liten champagne extrakt, genom att föra ut smaken av kakao som ibland maskeras av socker som används i de flesta recept.

Att hitta champagne extrakt är lite svårare än att plocka upp en flaska vanilj eller citronextrakt. Ett bra ställe att leta efter champagne extrakt är som gourmet matmarknader. Som är sant med många typer av specialextrakt, kommer flaskorna att bli små. Kostnaden för champagneextrakt kommer också att vara något högre än priset på de vanligaste extrakt, men tillade smaken kommer att göra skillnad i kostnad väl värt det. Tillsammans med matbutiker, är champagne extrakt också i många köksbutiker, butiker som bär en linje av kaka Utsmyckning poster, och även några exklusiva varuhus.

  • En flaska champagne.
  • Brownies kan dra nytta av närvaron av champagne extrakt, eftersom det framhäver behandla s kakaosmak.
  • Champagne extrakt kan ge kakor en mer "vuxen" smak.