Vad bör jag tänka när Tillämpa Lösögonfransar?

September 3

Vid tillämpning lösögonfransar, överväga vilken typ av ögonfrans lim, den specifika placeringen av fransarna, och annan kosmetika som kommer att användas tillsammans med ögonfransarna. Innan ansökan lösögonfransar, är det viktigt att välja rätt ögonfrans lim. Det finns ett antal olika typer av ögonfrans lim på marknaden. Detta är ett viktigt steg, om ögonfransarna kommer att bäras flera gånger. Om så är fallet bör ögonfrans lim vara ett slag som kan användas på återvunnet lösögonfransar.

Placeringen av fransarna är mycket viktigt. Vid tillämpning lösögonfransar, bör basen av fransarna placeras strax ovanför raden av naturliga fransar på det övre ögonlocket. Vid ansökan lösögonfransar till det nedre ögonlocket, vilket är mindre vanligt, se till att de är placerade precis under raden av naturliga fransar. De lösögonfransar bör vara så nära som möjligt till de naturliga fransarna så att de två kan smälta in bra tillsammans. Detta gäller även om lösögonfransar är en del av en dramatisk look som innehåller levande, onaturliga färger.

Om fransarna är placerade för högt på locket, kan de skaver mot ögonbrynsbenet eller ens crumple. Om fransarna för undre lock placeras för lågt, kan de göra ögonen ser konstigt stort. Vid tillämpning lösögonfransar till hörnen av ögonen, bör de lösögonfransar även placeras så nära som möjligt till de naturliga fransarna. För att få rätt placering, pincett eller ens en tandpetare kan användas för att göra justeringar, men vara mycket noga med att inte peta i ögat eller den känsliga huden på ögonlocket.

Det är viktigt, vid tillämpningen lösögonfransar, att sätta dem på efter applicering alla andra ögon kosmetika utom för mascara. Faktum är att många människor tycker att applicera alla andra kosmetika första är lättast. Det är mycket lättare att applicera ögonskugga innan de ansöker lösögonfransar. Eyeliner efter applicering lösögonfransar är nästan omöjligt.

Mascara, å andra sidan, kan vara en mycket användbar kosmetisk i att hjälpa att blanda de lösögonfransar in med de naturliga ögonfransar. Efter att de lösögonfransar och göra nödvändiga justeringar deras placering, borste mascara över både naturliga och lösögonfransar använder en mascara som är liknande i färg till lösögonfransar. Använda svart mascara på bruna eller lätt färgade lösögonfransar kan göra fransarna ser smutsig eller missfärgad.

  • Pincett kan användas för att göra justeringar i placeringen av lösögonfransar.
  • Välj rätt lim vid tillämpningen lösögonfransar.