Hur väljer jag det bästa Plus Size Jumpsuit?

April 6

När du väljer ett plus size overall, är det bäst att följa några av de etablerade tips för plus storlek dressing samt några specifika riktlinje för overaller. Leta efter högkvalitativa tyger som kommer att hålla sin form och stanna smickrande och färger eller utskrifter som ser strömlinjeformad, inte överväldigande. Snittet av en plus size jumpsuit är särskilt viktig; du bör i allmänhet leta efter en bred ben, cinched midja, och öppen urringning med tjocka, stödjande remmar.

Eftersom en jumpsuit kan vara en djärv, uppseendeväckande plagg, se till att välja en version som är särskilt smickrande för din plus size siffra. Kurviga kvinnor är oftast rekommenderas att bära monokromatiskt outfits i rika, mörka färger för att förlänga utseendet på kroppen och skapar en bantning effekt. Detta är en bra riktlinje för plus size dressing i allmänhet, men särskilt tillämpas välja en plus size jumpsuit. Utskrifter som är mycket stora eller färgglada kommer att bryta upp linjerna i din figur och gör kroppen verkar större, och de kan också vara störande på en jumpsuit eftersom det kommer att täcka så mycket av din kropp.

Tyg typ är en viktig del av att välja den bästa plus size jumpsuit. Klängig material som ligger slappt mot huden kommer att belysa problemområden, men av hög kvalitet, kommer strukturerade tyger hålla sin form och smickra dina kurvor. Drapering kan vara en kraftfull tillgång för plus size kvinnor, eftersom det kan strategiskt kamouflage gropiga områden, men för mycket draperingar eller veckning kan lägga till extra volym och göra dig visas större. Mjuka, andas tyger är också fördelaktigt eftersom känsla avslappnad och bekväm har potential att verkligen öka ditt förtroende för din outfit.

Normalt bör en plus size overall har en cinched i midjan, eller en som är mottagliga för tillsättning av ett bälte. Cinching vid eller strax över midjan framhäver din minsta delen och kommer att skapa en lockande timglasfigur. Lägga ett bälte strax över midjan kommer att göra dina ben ser längre samtidigt som det skapar en kurvig siluett. Långa, breda ben på din plus size jumpsuit kommer få dig att se lång, smal, och välväxt; om du planerar att bära din overall med höga klackar till att din stil har ett par extra inches vid anklarna.

Halsringning är också viktigt när man väljer en plus size jumpsuit. Fyllig kvinnor brukar mest smickrad av öppna necklines såsom en bred skopa eller v-ringad; dessa alternativ gör halsen ser längre och kan vara så blygsam eller fet som du önskar. Långa ärmar bör undvikas, särskilt om din overall har långa ben, eftersom visar lite hud kommer att balansera ut utseendet och hålla din outfit från överväldigande kroppen. Korta ärmar är ett bra alternativ, som är tjocka, stödjande band eller en grimma som fäster bakom nacken.